Начало » Безплатна консултация
ТВОЯТА
body sculpting

КОНСУЛТАЦИЯ

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

По време на твоето безплатно ETHICS Body Sculpting интервю, ние те запознаваме подробно с нашия холистичен подход и многобройните решения, които предлагаме.

А ти ни споделяш за предизвикателствата, които те делят от твоята желана форма.

Вече в Ethics ще можеш да запазиш час и за платена консултация с Д-р Боян Костов – водещ специалист по кожни и венерически болести. Консултацията с него е на стойност 60,00 лв. 

В какво вярваме

Отнасяме се към личността

Неслучайно здравият дух и здравото тяло вървят ръка за ръка. Проявяваме грижа не само към външния ти вид, но и внимание към състоянието на твоя дух, за да сме сигурни, че посрещаш всеки един момент със самочувствие.

Ценим взаимоотношенията

И за да бъдат здрави, е необходимо да ги градим чрез взаимно доверие. Екипът ни е ангажиран с твоите резултати и поема лична отговорност за постигането на твоята цялостна хармония.

Усъвършенстваме се постоянно

Знаем, че няма непреодолими предизвикателства. Затова нашият екип винаги намира нов, по-успешен начин за постигане на най-добрия възможен краен резултат, който да хармонизира тялото и личността.

Поставяме хармонията на първо място

Вярваме в силата на добрия пример. Когато прекрачиш прага на ETHICS Body Sculpting, получаваш повече от съвършена форма на тялото и ума. Предоставяме ти и способността да трансформираш живота на всички около себе си, внасяйки хармония, самочувствие и удовлетворение във всичко.

Трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

Атмосфера
ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Още с първата стъпка при нас се потапяш в атмосфера, която те изпълва с хармония и те насочва към целите, които искаш да постигнеш.
img3-700x500
atmosfera2-700x500
Ключът към справянето с отпуснатата кожа - Ethics

Запази своята

консултация

Обади ни се и запази час за твоето безплатно ETHICS Body Sculpting интервю, където ще те запознаем подробно с многобройните решения, които предлагаме. А ти ще ни споделиш за предизвикателствата, които те делят от твоята желана форма.

Вече при нас можеш да запазиш час и за консултация с Д-р Боян Костов – водещ специалист по кожни и венерически болести (на стойност 60,00 лв.). 

ОБАДИ НИ СЕ