Scroll Top

5 съвета за премахването на мастните натрупвания в областта на корема

Premahvane na podkojni maznini_1126x540

Запитвали ли сте се каква е тайната на стегнатия корем? Вероятно сте се сблъсквали с диети и режими, предлагащи бързи и лесни резултати. Но истината е, че успехът в премахването на нежеланите мазнини в областта на корема се крие в по-комплексна комбинация.

Ние от ETHICS Body Sculpting вярваме, че за тялото и ума трябва да се мисли холистично, както за едно цяло. В преследването на крайната цел е нужно да погледнем отвъд нея, за да постигнем желаните резултати. С други думи казано – положителната промяна започва отвътре навън.

Ето и кои са съветите на нашите специалисти за премахването на мастните натрупвания, които ще разгледаме по-подробно в следващите редове:

 1. Разберете какво представляват подкожните мазнини и какви са причините за образуването им
 2. Изберете своя индивидуален план за премахването на подкожните мазнини по корема
 3. Подобрете хранителните си навици
 4. Тренирайте редовно
 5. Доверете се на иновативната технология за оформяне на тялото

Разбирането на вашето предизвикателство и ежедневната грижа за вашето тяло ще ви спечелят здрав дух в здраво тяло.

1. Разберете какво представляват подкожни мазнини и какви са причините за образуването им

В тялото ни има два основни вида мазнини: подкожна мазнина и висцерална мазнина (която се складира около органите).

Подкожните мазнини се намират точно в хиподермата и са начинът на тялото да съхранява енергия. Когато приемаме храна, тялото ни разгражда веществата в съединения, които то използва за “гориво“. Когато имаме излишък от това гориво, то се превръща в триглицерид и се съхранява в запаси от мазнини.

Подкожните мазнини, за разлика от висцералните такива, се наслояват в по-упорити зони и затова по-трудно биват премахвани. Подкожните мастни натрупвания често не реагират на самостоятелни традиционни диети и упражнения, а най-успешно биват премахнати с комбинирана програма от естетични процедури, индивидуални тренировъчни и хранителни режими.

Какви са причините за образуването на мастните натрупвания

Всеки се ражда с подкожни мазнини. Тяхното количество в тялото, зависи от различни фактори: ген, начин на живот, мускулна маса, физическа активност, хранителни навици и заболявания. Следователно, ако тялото е неактивно физически или е подложено на стрес и приема повече калории, то развива повече подкожни мазнини, отколкото изгаря.

2. Изберете своя индивидуален план за премахване на подкожните мазнини по корема

За съжаление, мастните клетки в областта на корема са по-трудни за изгаряне от други такива в тялото. Просто коремът е склонен да задържа мазнините по-дълго от останалите части на тялото. Това е така, защото мастните клетки, съхранявани там, имат различен тип рецептори от нормалните мастни клетки. Затова за да подпомогнете процеса на редуцирането на мастните натрупвания в корема, трябва да предприемате по-цялостни и постоянни действия.

Или иначе казано – за да се отърве тялото от упоритите мастни натрупвания в областта на корема, е нужна специална програма. В Ethics Body Sculpting подхождаме холистично към личността и създаваме индивидуален план за справянето със предизвикателството на всеки.

След безплатната консултация с наш специалист, получавате индивидуален план, съобразен с вашите нужди, навици и цели. Той включва: неинвазивни естетични процедури с водещи апаратни технологии – CoolTech и VelaShape III, хранителен режим с възможност за приготвяне на индивидуално меню, тренировъчен режим, анализ на резултатите и грижа по време на и след програмата.

Добрият план ще ви улесни във воденето на здравословни навици и ще ви мотивира да продължите да поддържате фигурата си, дори след края на вашата програма.

3. Подобрете хранителните си навици

Самостоятелно, хранителният план не би дал желаните резултати, както би се получило при комбинирането му в програма с естетични процедури и тренировки. Ето няколко съвета за това как да подобрите хранителните навици в ежедневието си и това да даде отражение на тонизирането на тялото и енергичността ви.

 • Яжте нискомаслени, висококачествени протеини
  Планът за отслабване трябва да се фокусира върху приема на правилните неща. Висококачествените протеини като риба и соеви зърна и здравословни мазнини като авокадо, маслини и зехтин ще ви дадат отличен старт.
 • Яжте повече разтворими фибри
  Разтворимите фибри се намират в овесените трици, ечемика, ядките, семената, боба, лещата, граха и някои плодове и зеленчуци, включително ябълки, круши и брюкселско зеле.
 • Избирайте пълнозърнести храни вместо рафинирани
  Пълнозърнестите храни имат повече фибри, а това значи, че са източник на повече енергия за деня. Освен това те предлагат по-траен прилив на енергия. В пълнозърнестите храни включваме пълнозърнеста паста, пълнозърнест хляб, ленено семе, киноа, елда и булгур.
 • Включвайте повече плодове и зеленчуци между храненията
  Ако се почувствате гладни между храненията, можете да се подкрепите с енергия, като нарежете любим плод или зеленчук.
 • Пийте по-малко газирани напитки
  Вероятно не осъзнавате, но чрез напитките консумираме значителен брой калории. Започнете да измервате какво пиете, за да видите колко пиете. Не е нужно да изключвате напълно сладките напитки. Уверете се обаче, че ги пиете в малки количества.
 • Ограничете солта, рафинираната захар и алкохола
  Простичък съвет, но златен. Ще се учудите как намаляването на тези 3 елемента от менюто рефлектира положително не само на силуета ви, но и на тонуса ви.

4. Тренирайте редовно

Тренировката е задължителен способ за рутинната грижа за тялото. Тя е от съществено значение за цялостното ви здраве и насърчава добрата стойка, което води до по-изваян силует.

Но както споменахме по-горе – коремът е склонен да задържа мазнините по-дълго от останалите части на тялото. Например, за някои хора коремните преси няма да бъдат достатъчни за намаляване на мастната тъкан около корема. В действителност, ползите от тренировките биха били общи и незадоволителни, ако не се комбинират в цялостен план с хранителен режим и естетични процедури.

Ето няколко идеи за активности в ежедневието, които биха довели до редуциране на подкожните мазнини.

 • Добавете силови тренировки, за да помогнете за изграждането на мускули
  Силовите тренировки използват съпротива за увеличаване на мускулната маса. Можете да използвате телесното си тегло, като съпротива при упражнения като клекове, скокове, коремни преси и лицеви опори. Можете също да използвате тежести за съпротива при упражнения като лежанки, раменни преси и мъртва тяга. Винаги започвайте с ниско тегло и продължете напред. Например, като начинаещ, може да започнете с гири с тегло 2 кг. всяка.
 • Опитайте високо интензивна интервална тренировка (HIIT)
  С този тип тренировки тренирате възможно най-усилено за 20 до 90 секунди и след това почивате за кратък период от време. Това подпомага редуцирането на подкожните мазнини в областта на корема, защото ускорява метаболизма ви за до един ден. Може да включите HIIT във вашите тренировки като съотношение 1 към 2 между упражнения и период на почивка.
 • Използвайте свободното време у дома
  Изтощителното може да бъде и зареждащо. Съсредоточете се върху забавни дейности за изгаряне на калории. Изберете си неща, които ви харесват, които ви карат да се движите, като градинарство, танци из хола под съпровода на любимата ви музика или игра с децата.
 • Раздвижете се с кучето
  Кучето може да бъде добър спътник за упражнения. Физическото натоварване от бягането с него е добра тренировка за всяка сутрин и вечер.
 • Увеличете активността си в ежедневието
  Освен посещенията във фитнес залата, можете да изгорите много калории, само като промените няколко активности през деня. Например, опитайте да се качите по стълбите или да паркирате по-далеч от офиса. Ако пък разполагате с колело, пробвайте да карате до работа, вместо да сте с колата си.

5. Доверете се на иновативната технология за оформяне на тялото

Ние от ETHICS Body Sculpting използваме най-новите и неинвазивни технологии в съвременната медицинска естетика, които предоставят на клиентите ни ефективни и комфортни процедури. Използваме световно признати технологии в естетичната медицина – CoolTech и VelaShape III, които са напълно безопасни и одобрени от FDA. Процедурите, извършвани в комбинация от двата апарата, са подходящи за зоните: корем, паласки, седалище, бедра (вътрешна и външна част, брич, банана рол) и в определени случаи двойна брадичка.

Криолиполиза с CoolTech

Или как да замразим нежеланите мазнини и да се сбогуваме веднъж завинаги с тях! CoolTech е сред най-ефективните технологии за провеждане на криолиполиза – неинвазивна процедура, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки. Една процедура може да елиминира до 30% от нежеланите мастни натрупвания, като веднъж премахнати, те не се появяват никога повече. Процентът може да варира от редица фактори (тегло, хранителен режим, двигателна активност и др.).

Оформяне на тялото с VellaShape III

Или как да се сбогувате с нежеланите сантиметри от талията и да поддържате добри резултати след това! VelaShape III е най-известната технология за неинвазивно стягане на кожата и за редукция на мастните натрупвания в областта на корема. Апаратът използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко загряване на мастните клетки. По този начин редуцираме размера на мастните натрупвания, като същевременно се стимулира и образуването на колаген, което допринася за видимото стягане и подобряване на кожата. Клиентите ни описват процедурите, като приятен, отпускащ и загряващ масаж.


Ето че сте вече една стъпка по-напред към постигането на желаната фигура. След като вече знаете нашите 5 съвета за премахването нежеланите мазнини в областта на корема, е време да пристъпите към положителната промяна за вашите тяло и ум с ETHICS Body Sculpting. Запази своята безплатна консултация още сега на или ни се обади на +359 893 333 384.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ
Свали наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“

Comments (91)

WOW just what I was looking for. Came here by searching for website

„Employers might not be capable to make adjustments if they make a mistake.“

Feel free to visit my web blog – web site

Some include getting an on thee internet tutor,
language instructor, baking/cooking classes, and so on.

Look at my blog … 밤일 알바

This will incorporate your full name, date of birth and e-mail address.

Check ouut my web page; click here

Hey there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and
starting a new project in a community in the same niche. Your
blog provided us useful information to work on. You have done a extraordinary job!

Eckroth launched her account, MorganDrinksCoffee, aas an experiment
to hone her social media marketing and advertissing
abilities in June 2019.

Review my site … 유흥알바

If you are searching for a challenge, then you may well want to
attempt your luck at one of the following games.

Feel free to visit my web page; get more info

It is appropriate time to make some plans for the future and it is time to be
happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you some interesting things or suggestions.
Perhaps you can write next articles referring to this article.
I desire to read more things about it!

I believe people who wrote this needs true loving because it’s
a blessing. So let me give back and finally give back change your life and if you want to have a checkout I will share info
about howto make money Don’t forget.. I am always here for yall.
Bless yall!

Let me give you a thumbs up man. Can I show my hidden information on amazing values and if you want
to have a checkout and also share valuable info about how to make
passive income yalla lready know follow me my fellow commenters!.

When I initially commented I seem to have clicked on the
-Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive 4 emails with the same comment.
Is there an easy method you can remove me from
that service? Kudos!

If you desire to take much from this post then you have to apply such
techniques to your won weblog.

This restriction is due to the Federal Wire Act oof 1961, which explicitly prohibits the processing
of wagers across state lines.

Look at my site; 토토사이트검증

On top of that, you can withdraw funds to Skrill, PayPal,
and Neteller withi just one particular day.

Also visit my page 토토사이트검증

This permitted you to temporarily quit making your month-to-month loan payments.

My web page – 무직자 대출

Hey just wanted to give you a quick heads up. The words in your post seem to be running off the screen in Safari.
I’m not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I thought
I’d post to let you know. The style and design look great though!
Hope you get the issue solved soon. Kudos

Also, the Korean authorities extended thee visa of suchh workers by
an added year.

my web site – 여성 알바

Korea’s low youth employment rate reflects
the mismatch in beteeen the education system and the
labor marketplace.

My paye 여자밤알바

And the Choctaw Casino & Resort is gearing upp too fill thjeir positions.

Here iss my site – 여성알바

We think that players prefer a sizable casino bonus more than lashy graphics.

Here is my web site 해외토토사이트

The majority of British gamblers are interested
in the nation’s most popular sports, led by football and horse racing.

Here is my webpage :: more info

Be certain to filter your outcomds for remote jokbs as the site lists on-site positions.

my web site – 아가씨 알바

We also looked for conveniences like on line applications and fast funding.

Take a look at mmy web blog; 대환대출

The sprts betting industry generates a lot
of income for the United Kingdom.

Here is my web-site: aiball.kr

If some one wishes to be updated with most recent technologies afterward he must be pay a visit this
website and be up to date daily.

Having read this I thought it was very enlightening.
I appreciate you taking the time and energy to
put this short article together. I once again find myself spending a
significant amount of time both reading and commenting.
But so what, it was still worthwhile!

Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am experiencing troubles with your RSS.
I don’t know why I can’t join it. Is there anybody else getting similar RSS issues?
Anybody who knows the answer will you kindly respond?

Thanks!!

This bonus hass a 5x rollovedr requirement annd needs bets with odds of
1.six or larger.

Take a look att my webpage :: 해외토토사이트

According to a report by the American Gaming Association1, industrial casinnos in the United States alone created total income of more
than 40 billion US dollars in 2017.

Check out my web-site :: 토토사이트목록

I enjoy reading an article that will make people think.

Also, thanks for allowing for me to comment!

Hello There. I discovered your blog the use of msn. This is a really neatly written article.
I’ll make sure to bookmark it and return to read extra of your helpful info.
Thanks for the post. I’ll definitely return.

” Here’s a look at 10 profitable side hustle concepts that cokuld meet your requires.

Here is my homepage: 노래방 알바

How is thhe economy in your area affecting you, your employees, your customers?

Feell free to visit my web site: 룸 알바

Some remote sife hustles, like bookkeeping or graphic design, hsve
a lot moree versatile hours than otrher individuals, Gardner says.

Feel free to visit my site: 언니알바

《539彩券:台灣的小確幸》

哎呀,說到台灣的彩券遊戲,你怎麼可能不知道539彩券呢?每次“539開獎“,都有那麼多人緊張地盯著螢幕,心想:「這次會不會輪到我?」。

### 539彩券,那是什麼來頭?

嘿,539彩券可不是昨天才有的新鮮事,它在台灣已經陪伴了我們好多年了。簡單的玩法,小小的投注,卻有著不小的期待,難怪它這麼受歡迎。

### 539開獎,是場視覺盛宴!

每次“539開獎“,都像是一場小型的節目。專業的主持人、明亮的燈光,還有那台專業的抽獎機器,每次都帶給我們不小的刺激。

### 跟我一起玩539?

想玩539?超簡單!走到街上,找個彩券行,選五個你喜歡的號碼,買下來就對了。當然,現在科技這麼發達,坐在家裡也能買,多方便!

### 539開獎,那刺激的感覺!

每次“539開獎“,真的是讓人既期待又緊張。想像一下,如果這次中了,是不是可以去吃那家一直想去但又覺得太貴的餐廳?

### 最後說兩句

539彩券,真的是個小確幸。但嘿,玩彩券也要有度,別太沉迷哦!希望每次“539開獎“,都能帶給你一點點的驚喜和快樂。

Hey! Do you know if they make any plugins to help with Search
Engine Optimization? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
If you know of any please share. Kudos!

Undeniably believe that which you stated. Your favorite reason seemed to be on the web the easiest thing to be
aware of. I say to you, I definitely get irked while people
consider worries that they plainly don’t know about.
You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side effect
, people can take a signal. Will likely be back to get more.
Thanks

Greetings I am so excited I found your blog, I really found you
by error, while I was looking on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you
for a marvelous post and a all round thrilling blog (I also love the theme/design),
I don’t have time to go through it all at the minute but I have bookmarked it and also
added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read much
more, Please do keep up the great jo.

Your way of describing the whole thing in this post is
really fastidious, every one can simply
know it, Thanks a lot.

Actually no matter if someone doesn’t be aware of after that its up to other people that they
will assist, so here it occurs.

I quite like looking through a post that can make
men and women think. Also, thanks for allowing me to
comment!

Hey there! I’ve been following your web site for some time now and finally got the
bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx!

Just wanted to tell you keep up the great job!

Appreciate the recommendation. Let me try it out.

A person necessarily lend a hand to make significantly articles I might state.

This is the very first time I frequented your web page and to this point?
I amazed with the research you made to make this particular
publish amazing. Fantastic task!

Awesome website you have here but I was curious if you
knew of any forums that cover the same topics talked about here?
I’d really love to be a part of community where I can get advice from other experienced
individuals that share the same interest. If you have any recommendations,
please let me know. Thanks a lot!

I love reading an article that can make men and women think.
Also, thank you for allowing me to comment!

I absolutely love your blog and find nearly all of
your post’s to be just what I’m looking for. Would you offer
guest writers to write content to suit your needs? I wouldn’t mind writing a
post or elaborating on many of the subjects you write
with regards to here. Again, awesome blog!

Howdy! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any suggestions?

Hi there to every one, it’s really a pleasant for me to pay a visit
this website, it includes priceless Information.

My brother suggested I would possibly like this blog.
He was once totally right. This submit actually made my day.
You can not believe simply how so much time I had spent for this info!
Thank you!

Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this
write-up and also the rest of the website is also really
good.

Thanks for ones marvelous posting! I quite enjoyed reading it, you’re a great author.I will ensure that I bookmark your blog and may come back
later on. I want to encourage you to continue your great work, have a nice evening!

Your style is really unique compared to other people I have read stuff from.

I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess
I’ll just book mark this web site.

Very descriptive post, I liked that bit.
Will there be a part 2?

Hurrah, that’s what I was searching for, what a
stuff! present here at this webpage, thanks admin of this site.

Hello my loved one! I wish to say that this article
is amazing, nice written and come with approximately all vital infos.
I’d like to see more posts like this .

I think that everything published made a bunch of sense.
But, what about this? what if you added a little content?

I mean, I don’t wish to tell you how to run your blog,
however what if you added something that grabbed people’s attention? I mean 5
съвета за премахването на мастните натрупвания в областта на корема – ETHICS Dr.
Kostov is a little vanilla. You ought to peek at Yahoo’s home page and see how they create post headlines to grab viewers to open the links.
You might try adding a video or a pic or two to get people excited about everything’ve got to say.

In my opinion, it could make your posts a little livelier.

Do you mind if I quote a couple of your articles as long as I provide
credit and sources back to your webpage? My blog site is
in the exact same niche as yours and my visitors would genuinely benefit from some of the information you present here.
Please let me know if this okay with you. Thank you!

I do trust all of the ideas you have presented to your post.

They are very convincing and will definitely work. Nonetheless, the posts are too brief for starters.
May just you please lengthen them a little from subsequent time?
Thank you for the post.

I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this web page is in fact nice.

Appreciate this post. Let me try it out.

Nice response in return of this difficulty with real arguments and explaining the whole thing on the topic of that.

Hey! This is kind of off topic but I need some help from an established blog.
Is it tough to set up your own blog? I’m not very techincal
but I can figure things out pretty fast. I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to start.

Do you have any points or suggestions? With thanks

Amazing! This blog looks just like my old one!
It’s on a completely different subject but it has pretty much the
same page layout and design. Great choice of colors!

My partner and I stumbled over here from a different page and thought I might
check things out. I like what I see so i am just following you.
Look forward to checking out your web page for a second time.

I loved as much as you’ll receive carried out right here.
The sketch is attractive, your authored subject matter
stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that
you wish be delivering the following. unwell unquestionably come
more formerly again since exactly the same nearly very often inside case
you shield this hike.

Wow! This blog looks just like my old one! It’s
on a completely different subject but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

I have been surfing online more than 2 hours today, yet I never found any interesting article like yours.
It is pretty worth enough for me. In my view, if all site owners and
bloggers made good content as you did, the net will be much more useful than ever
before.

I every time used to study article in news papers but now
as I am a user of net thus from now I am using net for content, thanks to web.

It’s remarkable for me to have a web site, which is good in support of my knowledge.
thanks admin

First off I would like to say terrific blog!
I had a quick question which I’d like to ask if you don’t mind.

I was interested to find out how you center yourself
and clear your mind prior to writing. I’ve had a tough time clearing my
mind in getting my thoughts out. I do enjoy writing however it just seems like
the first 10 to 15 minutes are usually wasted just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
Many thanks!

Hi there this is somewhat of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.

I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience.
Any help would be greatly appreciated!

Hi, I do think this is an excellent site. I stumbledupon it ;
) I will return yet again since I bookmarked it. Money and freedom is the
greatest way to change, may you be rich and continue to guide
others.

I pay a quick visit every day a few sites and websites to read posts, except this blog gives feature based content.

I love what you guys are usually up too. Such clever work and exposure!
Keep up the amazing works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll.

I think the admin of this web site is in fact working hard in support of his site,
since here every material is quality based information.

Hurrah, that’s what I was searching for, what a information! existing here at this
website, thanks admin of this web page.

Wow, that’s what I was seeking for, what a data! present here at this web site,
thanks admin of this web site.

There’s certainly a great deal to learn about this topic.

I really like all of the points you have made.

Hello there, I discovered your blog via Google while searching for a similar topic, your website got here up, it appears great.
I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
Hello there, simply was aware of your weblog via Google, and
located that it is truly informative. I am gonna be careful for brussels.
I will be grateful when you continue this in future. Many other people will probably be
benefited from your writing. Cheers!

Hello mates, how is everything, and what you desire to say about this article, in my view
its genuinely remarkable in favor of me.

Thank you, I’ve recently been looking for info about this topic for ages and yours is the best I’ve
found out so far. But, what concerning the bottom line?
Are you sure about the source?

Greetings! Very helpful advice within this post! It’s the little changes that produce the largest changes.
Thanks a lot for sharing!

Very energetic blog, I enjoyed that bit. Will there be
a part 2?

Attractive part of content. I just stumbled upon your site
and in accession capital to claim that I acquire in fact loved account your blog posts.

Anyway I’ll be subscribing for your augment or even I
success you get admission to constantly rapidly.

Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a entirely different
subject but it has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!

It’s remarkable for me to have a website, which is helpful in support of my experience.
thanks admin

Good day! I could have sworn I’ve been to this site before but after checking
through some of the post I realized it’s new to me.
Anyways, I’m definitely delighted I found it and I’ll
be book-marking and checking back frequently!

This is a topic which is close to my heart… Cheers! Where are your contact details though?

Hey there! Quick question that’s totally off topic.
Do you know how to make your site mobile friendly? My site
looks weird when browsing from my iphone 4.
I’m trying to find a theme or plugin that might be able
to resolve this problem. If you have any suggestions, please share.
With thanks!

Hello! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.

Is it very difficult to set up your own blog?
I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.

I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points
or suggestions? Cheers

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.