Scroll Top

Бързо и ефективно влизане в топ форма за лятото

Byrzo-i-efekt_1126x540

Подготовката за летния сезон е предизвикателство за всеки един от нас. Въпреки нагласата да прегърнем естествената си красота, понякога имаме нужда от екстра увереност. За да навлезем по здравословен начин в топ форма за лятото и да се почувстваме добре в собствената си кожа.

Холистиката и иновацията се срещат в ETHICS Dr. Kostov и секцията за Body Sculpting, за да ви предоставят най-подходящия персонализиран план за действие срещу предизвикателствата на вашата фигура. Специалистите ни събраха съвети и препоръки, за да ви улесним в прехода към по-бързо и ефективно оформяне на желаната фигура.

 1. Какво трябва да знаете за тялото си по време на горещините
 2. Защо криолиполиза с Cooltech е доказаната ТОП неинвазивна технология за бързо и ефективно намаляване на упоритите мастни натрупвания
 3. Как да оформите силуета си и да редуцирате целулита
 4. Как да стегнете отпуснатата кожа
 5. Какво включва цялостната програма за бързо и ефективно влизане в топ форма за лятото

1. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТЯЛОТО СИ ПО ВРЕМЕ НА ГОРЕЩИНИТЕ

Слънчевата светлина е полезна за организма ни, ако ѝ се наслаждаваме разумно. Лъчите на слънцето помагат за синтезиране на витамин D, който поддържа тялото ни с здрави кости и зъби. Но през горещините, за съжаление, негативните влияния на слънцето могат да бъдат повече от позитивните. Ето защо синтезирахме по-важните последствия от него в редовете по-долу.

 • Загрубяла кожа – силните слънчевите лъчи върху кожата предизвикват различни последици, които не са благоприятни за структурата ѝ. Ако се стремите към гладката кожа, тогава трябва да избягвате дългите слънчеви бани. Кожата може да реагира неблагоприятно при постоянен контакт с UV лъчите. По този начин тя загрубява и става по-твърда на допир. Разбира се, не винаги влиянието е толкова силно. Много хора усещат тази промяна в по-концентрираните области на лицето си. Това се забелязва в зоните на носа, бузите и челото.
  Съветът ни към вас е да полагате постоянна грижа, ако желаете гладка кожа и да използвате ексфолианти като хидратиращи и домашни скрабове. Лесно се правят у дома от кафе, ленено семе или цветове от невен.
  За слънцезащита пък ви препоръчваме кремове със 30 или 50 SPF. Козметиката, която съдържа алое вера или кокосово масло също е за предпочитане през летния сезон поради същото благоприятно влияние върху кожата.

 • Занижена имунна система – слънцето през лятото е много по-близо до земята и влиянието му над организма ни е още по-голямо. Затова и излъчващите ултравиолетови лъчи през това време правят кожата ни още по-чувствителна. При продължителното излагане под лъчите му, белите телца в организма ни работят извънредно и се опитват да възстановят щетите, нанесени от UV лъчите. Докато това отрицателно влияние от слънчевата светлина продължи и не се погрижим за кожата си, клетките не могат да наваксват и имунната система се занижава драстично.
  За да противодействате на това, приемайте ежедневно витамини под формата на плодове – ябълка, диня, нар, киви. С тях не само ще си повдигнете тонуса, но и ще засилите имунната си система.

 • Дехидратация – водата е основният градивен елемент на клетките. Тя пренася кислород и хранителни вещества по целия организъм. Това я прави изключително важна особено през горещите периоди от годината. Дехидратацията през топлите сезони е свързана с прекаленото излагане на слънце в комбинация от лоша мобилизация на водата.
  Трябва да се подчертае, че ежедневният принос за тялото е минимум 1,5 л. на ден.
  Ето и какво съветва нашият body shaping консултант д-р Константин Маламов:

„През лятото е изключително важна оптималната хидратация. Проучване сочи, че при жени минимумът, който покрива дневните нужди е 2,7 л., а при мъже – 3,7 л. В първите часове на деня е най-добре да се изпива и по-голямата част от приема на течности. Пиенето вода трябва да бъде минимално по време на хранене, основно между храненията.“

 


Благополучието на кожата и тялото изисква постоянство. С правилните грижи за нея по време на летните жеги, вредните влияния от UV лъчите могат да се сведат до минимум.

2. ЗАЩО КРИОЛИПОЛИЗА С COOLTECH Е ДОКАЗАНАТА ТОП НЕИНВАЗИВНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО НАМАЛЯВАНЕ НА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ

Едно от най-често срещаните предизвикателства са нежеланите мазнини. Знаете, че доскоро липосукцията беше една от препоръчителните опции за намаляване на подкожните мазнини. Но подобен тип операция изисква подготовка и период на възстановяване.

За щастие, неинвазивните технологии за справяне с мастните натрупвания стават все по-достъпни и популярни. Най-успешната безоперативна терапия за справяне с тях е криолиполиза. Процес, с който се разрушава част от мастните клетки със специална безболезнена криогенна технология – неинвазивната алтернатива на липосукцията.

По време на процедурата се използва регулируем вакуум с Cooltech. Действа с контролирано охлаждане, като постепенно извлича телесната топлина и намалява мастните депа в третираната зона.

В Ethics Body Sculpting съчетаваме криолиполиза с холистичен подход. Към процедурите с Cooltech ние добавяме (по желание на клиента) хранителен или тренировъчен режим, който допълва цялостната индивидуална програма. Тази комбинация е доказано ефективна и дълготрайна.

За още по-извайващи резултати, съчетаваме терапиите с Cooltech с друга иновативна процедура. Към индивидуалния план допълваме естетичните процедури с оформящата технология на VelaShape III, популярна със стимулирането на образуване на колаген. Всичко това помага на кожата да бъде по-гладка, еластична и тонизирана.

3. КАК ДА ОФОРМИТЕ СИЛУЕТА СИ И ДА РЕДУЦИРАТЕ ЦЕЛУЛИТА

Често портокаловата кожа може да бъде спирачка на доброто ви настроение през лятото. Ако почивката ви наближава, а искате да редуцирате целулита, нашият екип има експертното и бързо решение на това предизвикателство.

Технологията на VelaShape III ефективно намалява мазнините по специфични зони на тялото, които са трудни за оформяне само с диети и упражнения. Апаратът има комбинирана енергийна система, която използва малко количество вакуум, за да повдигне кожата. Той третира зоните с портокалова кожа с инфрачервена светлина и радиочестотна енергия, като произвежда топлина под повърхността на ѝ. Също така третира подлежащата мазнина и тъкан, като оставя повърхността невредима. Процедурата помага за добиване на колаген в кожата и редуцира неравномерностите и образувания целулит по повърхността.

Натовареното ежедневие понякога ни кара да забравяме за себе си и нашите нужди. Екипът ни ще се съобрази с вашето свободно време, докато насрочвате желаните от вас процедури. А ако графикът ви е натоварен, ви каним да заповядате в обедната си почивка – точно толкова време ни е нужно да въздействаме положително както на фигурата ви, така и на настроението ви.

Към терапията от вашия индивидуален план, ние включваме и хранителен или двигателен режим (по желание) за още по-дълготраен ефект на програмата ви. Така вашето ETHICS Dr. Kostov изживяване продължава отвъд рамките на вашия план.

4. КАК ДА СТЕГНЕТЕ ОТПУСНАТАТА КОЖА

Справянето с премахването на мастните натрупвания, може да се окаже не е лека задача. Когато се поддържат неправилно диети или се гладува, в организма се предизвиква обратен ефект. Ако в краткосрочен период намалите драстично килограмите си, в следствие от бързата загуба на теглото, е възможно да се образува отпусната кожа. Нашият екип ви съветва да не подхождате по подобен краен начин, тъй като може да навредите сериозно на здравето си и да се получат нежелани резултати. Ако искате да намалите последствията и спокойно да се насладите на лятната си почивка, екипът ни ви предоставя своето холистично решение на това предизвикателство.

Неинвазивната технология на X-WAVE е процедура с контролирана ударна вълна, която стимулира микро циркулацията. Така тъканите се снабдяват с кислород и се подобрява кръвообращението и лимфната циркулация. Самите ударни вълни стимулират синтеза на колаген, което води до възстановяване и укрепване на естествения тен и подобрява текстурата на кожата. Апаратът подобрява и мускулния тонус. При интерес можете да се обърнете към нашите експерти и да си насрочите процедурата по всяко време, а самият час на процедурата ще бъде съобразен с вашите дневни задачи.
За да ви бъдем максимално полезни, ви каним да прочетете нашите експертни бързи и лесни съвети за стягане на кожата с холистичен подход.

5. КАКВО ВКЛЮЧВА ЦЯЛОСТНАТА ПРОГРАМА ЗА БЪРЗО И ЕФЕКТИВНО ВЛИЗАНЕ В ТОП ФОРМА ЗА ЛЯТОТО

Добре познаваме ежедневието ви и колко натоварено може да бъде то. Затова в нашите индивидуални пакети за оформяне на фигурата включваме неинвазивни терапии, подходящи не само за вашето тяло, но и за вашия график.

В секцията за Body Sculpting на ETHICS Dr. Kostov подхождаме холистично и индивидуално. Мастните натрупвания често не се премахват ефикасно със самостоятелни диети и упражнения. За да постигнете перфектни резултати за лятото е хубаво да се подходи внимателно и да се информирате достатъчно.

Затова нашите специалисти ви поднасят професионални решения, съставени в цялостен план за вашата трансформация в топ форма за лятото. С помощта на едни от най-иновативните технологии в съвременната естетика, в комбинация с постоянните съвети и наблюдения на нашия екип, заедно ще посрещнем дълготрайни резултати.

Фундамент във философията на ETHICS Dr. Kostov за Body Sculpting е вашата положителна промяна – както на тялото, така и на ума. Затова ви предоставяме ексклузивни предложения всеки месец.

Този юли нашият body shaping консултант д-р Константин Маламов ще създаде персонализиран хранителен или тренировъчен режим за всеки, стартирал индивидуалния си пакет до 31 юли. Програмата е перфектното допълнение за още по-ефективното извайване на фигурата ви.

Тук ще намерите допълнително информация за 5 важни ритуала за кожата през лятото, както и топ терапии за лятото спрямо фигурата.


Ние в ETHICS Dr. Kostov и секцията за Body Sculpting проявяваме грижа не само към външния вид, но и към балансиране на вашето настроение и самочувствие. Не само ще ви помогнем да оформите фигурата си, но и вашия ум, за да се насладите напълно на мечтаните летни моменти.

Запазете своята безплатна консултация още сега или ни потърсете на  +359 893 333 384.

ЗАПАЗETE ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Свалeте наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“