ЗАПИШИ СЕ ЗА БЕЗПЛАТНА ЕСТЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА
Подари си време за себе си и още по-елегантен силует с Ethics Body Sculpting! Каним те в нашия естетичен център, за да те запознаем с възможностите за справяне с предизвикателствата по пътя към желаната фигура. Побързай да се запишеш за безплатна неинвазивна процедура и бъди сред първите 10 късметлии, които ще поканим в нашия естетичен център на безплатна безоперативна терапия.
Периодът за участие стартира от 23.09 и приключва до 30.09. За записване трябва само да попълниш данните по-долу и да отбележиш желаната дата за посещение при нас.
Форма
за записване

  1. В кой ден би искал/а да се случи твоята безплатна процедура?*
  2. Кое е твоето предизвикателство по пътя към желаната фигура?*
  3. Участвал/а ли си в предишни активации (игри) на Ethics Body Sculpting?*
  Да, участвал/а съмНе, не съм участвал/а
  4. Какъв е бюджетът, който бихте отделили за естетични процедури за тяло?*

  КАКВО ДА ОЧАКВАШ ОТ ПОСЕЩЕНИЕТО СИ В

  ETHICS BODY SCULPTING

  В професионалните ръце на нашия body sculpting консултант Ваня Стайкова, процедурата би отнела минимум време и би ти донесла желания резултат. Срещата с нашия експерт се разделя на две части: консултация и процедура.

  КАКВО ВКЛЮЧВА ТВОЯТА

  КОНСУЛТАЦИЯ

  В първата част на вашата среща нашият специалист се запознава с твоите навици и предизвикателствата, които искаш да преодолееш. След това те консултира за твоята предстояща процедура и ти разказва за нашия холистичен подход за оформяне на тялото и ума.

  КАКВО ВКЛЮЧВА ТВОЯТА

  ЕСТЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА

  Втората част от вашата среща е самата процедура на избраната от теб зона на тялото. Апаратите, които използваме в Ethics Body Sculpting са сред най-безопасните и ефективни технологии в света на безоперативната естетика. Терапията с тях е отпускаща и не изисква възстановителен период.

  ETHICS Body Sculpting е естетичен център, в който използваме подход към личността, за да оформим тялото и ума.

  Ethics.bg © – Всички права запазени | Карта на сайта