Scroll Top

Оформяне на фигурата в областта на корема с Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov

Проблем

Анастасия направи своята първа консултация за Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov през юли 2021 г, когато ни сподели, че дълго време не е успявала да намали упоритите мастни натрупвания в областта на корема. Използвала е различни начини – чрез мобилни приложения и клипове за тренировки, допълнени от различни съвети за диета, но никога не е следвала цялостна програма.
Преди да започне нейното ETHICS® изживяване, мерките на Анастасия в зоната на корема бяха както следва:

  • 5 см над пъпа: 90 cm
  • През пъпа: 94 cm
  • 5 см под пъпа: 102 cm
  • Мастна гънка отдясно: 31 mm
  • Мастна гънка отляво: 31 mm

Решение

Нашите специалисти изготвиха индивидуален 6-седмичен план за Анастасия, създаден специално за нейните цели и съобразен с нейното ежедневие.

Той започна с единична процедура с криолиполиза CooTech – една от най-безопасните и ефективни технологии за премахване на мастните натрупвания. Чрез употребата на специален апликатор, с тази процедура предизвикахме контролирано изстудяване на нежеланите мастни клетки в областта на корема до -8 градуса. Това изстудяване предизвиква тяхното умъртвяване (апоптоза). Веднъж неутрализирани, мастните клетки не се появяват повторно.

За да подсилим този ефект, продължихме индивидуалния план на Анастасия със серия от четири терапии, проведени с VelaShape III – технология, която буквално стопява мазнините, стяга кожата и оформя фигурата. Тя комбинира инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, които предизвикват загряването на онези мастни клетки, които са останали незасегнати от криолиполизата. Паралелно с това, процедурите стимулират образуването на нови колагенови фибри, което стяга и изравнява кожата.

През шестте седмици на нейната трансформация Анастасия спазваше и препоръчан от нас двигателен и хранителен режим, за да поддържа калориен дефицит и да ускори своята положителна промяна. Тя изключи от диетата си всички вредни и тестени храни, сладки храни и газирани напитки.

Cooltech - Ethics гр. Пловдив
Криолиполиза с CoolTech
1 процедура криолиполиза за контролирано изстудяване и елиминиране на мастните клетки.
Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
Оформяне с VelaShape III
4 процедури за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания.
Индивидуален режим
Комбинация от диета и тренировки за поддържане на калориен дефицит в рамките на 6 седмици.

трайни

Резултати

Само за 6 седмици Анастасия постигна забележителни резултати, оформяйки своята фигура и редуцирайки обиколката в областта на корема:

  • 5 см над пъпа: 88 cm (-2 cm)
  • През пъпа: 91 cm (-3 cm)
  • 5 см под пъпа: 102 cm
  • Мастна гънка отдясно: 21 mm (-10 mm)
  • Мастна гънка отляво: 21 mm (-10 mm)

безплатна

консултация

ETHICS Dr. Kostov и секцията за Body Sculpting е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ви в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от вашето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с вас ще постигнем баланса и самочувствието, които търсите.

ОБАДете НИ СЕ