Целулит - Естетични процедури за преамахването му - Ethics
Начало » Услуги » Целулит

ЦЕЛУЛИТ

МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ

Целулитът е нежелания приятел, с когото е крайно време да се разделиш. В естетичен център Ethics създаваме персонализиран план с процедури, които гарантирано ще премахнат целулита. 

Ако имаш целулит, не си единствена – близо 90% от жените по света рано или късно се сблъскват с портокаловата кожа.

Целулитът се появява най-често поради отслабване на съединителната тъкан под повърхността на кожата, което предизвиква появата на вдлъбнатини и издатини и оформянето на неравна и грапава кожа, наподобяваща портокалова кора.

Въпреки че не можем да премахнем напълно съществуващия целулит, можем драстично да подобрим вида и текстурата на кожата, като комбинираме правилното хранене и активното спортуване с две от най-популярните технологии в естетичната медицина – VelaShape III и X-WAVE.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход
В ETHICS Body Sculpting скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи естетични технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.
Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажеш за твоите предизвикателства.

Numbers_2_120x120

Създаваме индивидуален план за постигане на твоята желана трансформация.

Numbers_3_120x120

Мотивираме те, като наблюдаваме твоя прогрес и ти показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Продължаваме да се грижим за теб, като ти помагаме да поддържаш твоята желана форма.

трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

ЦЕНИ

Единични процедури

  • Velashape 3 – малка зона – 240,00 лв.
  • Velashape 3 – голяма зона – 300,00 лв.
  • X-WAVE – 70,00 лв.

до -25% НАМАЛЕНИя ПРИ СТАРТИРАНЕ НА ПЛАН с процедури

Често задавани въпроси

VelaShape III е най-популярната технология за оформяне на секси фигура и редуциране на целулита. Тя използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко загряване на тъканите и колагеновите фибри. Повишената температура увеличава кръвообращението, стимулира лимфния дренаж, подобрява клетъчния метаболизъм и засилва образуването на нов колаген. Всичко това води до гладка и стегната кожа, с по-малко целулит.
X-WAVE е иновативна технология, която използва силата на насочените вибрации, за да постигне отлични резултати в подобряването на цялостното състояние на кожата и редуцирането на целулита. Насочените вибрации засилват микроциркулацията в третираните тъкани, помагат им да се освободят от излишните токсини и редуцират подкожните сраствания, които предизвикват появата на портокалова кожа.
Терапиите с VelaShape III и X-WAVE са напълно безопасни и сертифицирани технологии. Ако по време на твоята консултация установим определени противопоказания, ще проведем допълнителни консултации с нашите специалисти и ще съставим твоя индивидуален план така, че отново да постигнем целевите резултати.
Процедурите, извършвани в комбинация от VelaShape III и X-WAVE, са подходящи за зоните: корем, паласки, седалище, бедра (вътрешна и външна част, брич, банана рол) и в определени случаи двойна брадичка.

Процедурите с VelaShape III са напълно безболезнени, като нашите клиенти ги оприличават на приятен, отпускащ и загряващ масаж.

Терапиите с X-WAVE са комфортни и също неинвазивни.

Резултатите от процедурите с VelaShape III и X-WAVE се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици. Те зависят строго от начина ти на живот и препоръките за хранително-двигателен режим от нашите специалисти.
Не. Процедурите в ETHICS Body Sculpting са неинвазивни и не се нуждаеш от възстановителен период. Можеш спокойно да ни посетиш в обедната си почивка и да се върнеш към своето нормално ежедневие веднага след това. Ако твоят индивидуален план включва хранителен и тренировъчен режим, ще трябва да промениш своята ежедневна рутина.
Определяме конкретния брой процедури след първоначалната консултация, като детайлно описваме честотата, комбинацията и продължителността им в твоя индивидуален план и ги съобразяваме с изискванията на хранително-двигателния ти режим.

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ти да определиш своята желана форма. И точно като твоя вътрешен глас, отдадено те насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсиш. Защото вярваме, че имаш право да харесваш и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Технологии

Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
VelaShape III
VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания, която използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум.
Ethics - Естетични процедури с X-Wave
X-Wave
X-Wave е технология, която използва силата на механичните вибрации, за да редуцира целулита и да изглади и тонизира кожата на корема, седалището и бедрата.

Запази безплатна

консултация

Време е да се освободиш от целулита! Направи първата стъпка, като запазиш безплатно посещение в естетичен център ETHICS. По време на безплатната ни консултация ще ни разкажеш  за своите предизвикателства и ще можеш да разбереш повече за начина, по който склуптурираме твоето тяло.

ОБАДИ НИ СЕ