Scroll Top
Начало » Услуги » Morpheus8

подмлади
кожата си

С Morpheus8

Въпреки че е най-популярен за подобряване структурата на лицето, челюстната линия и шията, той може да се използва за третиране на ръцете, коленете, бедрата, навсякъде по тялото, включително гърдите и корема.

Morpheus8 е минимално инвазивна процедура за подмладяване на кожата, при която се използва микронидлинг с биполярна радиочестотна енергия (RF). Платформата работи с няколко различни накрайника с определен брой микроигли, които проникват на специфична дълбочина в кожата в зависимост от проблема и третираната зона. Едновременно с това радиочестотната енергия прониква чрез иглите през микроотворите до по-дълбоките слоеве на кожата и ги загрява. 

По този начин, създавайки микро наранявания, се задействат естествените възстановителни реакции на тялото и се насърчава производството на нов колаген и еластин, което води до уплътняване структурата на кожата, стягане и ремоделиране на тъканите и контуриране на формите на лицето и тялото.

За какво се използва Morpheus8?

Въпреки че е най-популярен за подобряване структурата на лицето, челюстната линия и шията, той може да се използва за третиране на ръцете, коленете, бедрата, навсякъде по тялото, включително гърдите и корема.

Morpheus8:

  • стяга и лифтира кожата
  • изглажда бръчки
  • изглажда неравна текстура на лицето
  • третира белези
  • свива разширени пори
  • премахва стрии
  • повлиява маларни торбички.

Това, което отличава Morpheus8 от други подобни устройства е, че топлината му може да достигне до по-дълбоки дермални слоеве, като дълбочината е приспособима. Той може да подобри появата на линии и бръчки, да стегне отпуснатата кожа, да изглади грубата или неравна текстура, да лекува хиперпигментация и белези от акне, да помогне за избледняване на стрии.

“RF microneedling“ е технология “colourblind“, което означава, че е безопасна за употреба при всички типове и тонове на кожата.

Morpheus Body позволява извършването на неоперативно моделиране – подкожно и дермално на по-големи зони от тялото, като корем. Проникването на иглите е между 2мм и 7мм. Morpheus8 работи в субдермата и в мастния слой, като стяга, оформя и изглажда кожата на хирургично ниво.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход

В ETHICS Dr. Kostov скулптираме външността и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и красивото лице за които мечтаеш.

Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажете за предизвикателствата на вашата кожа.

Numbers_2_120x120

Провеждаме HydraFacial терапията, спрямо състоянието на вашата кожа и резултатите, които желаете да постигнете.

Numbers_3_120x120

Мотивираме ви, като ви показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Помагаме ви да поддържате рутина с вашия режим за грижа за кожата.

клинични

Резултати

Първите резултати могат да се видят няколко дни след процедурата, като най-добре ще започнат да се разгръщат след около 3 седмици. 

Резултатът е дълготраен и ще бъде осезаем до 3 месеца след една процедура.

Често задавани въпроси

В деня на процедурата се прилага локален анестетик в зоната, с който се престоява 30-45 минути, за да изтръпне кожата.  Самата процедура трае между 15 и 60 минути, в зависимост от размера на третираната зона. По време на процедурата може да се почувства дискомфорт, но обикновено е безболезнена.

Възстановяването след Morpheus8 е сравнително бързо.  Може да се наблюдава зачервяване, сърбеж и подуване от един до три дни, с евентуални следи от игли, които трябва да избледнеят самостоятелно в рамките на две седмици. Това означава, че процедурата може да се извърши в петък и до понеделник да няма остатъчни следи. След процедурата трябва да се избягва излагането на слънце за няколко седмици и да се използва слънцезащитен крем с висок фактор. Много рядко след лечението могат да се появят корички, хиперпигментация и белези.

За най-добри резултати от Morpheus8 са необходими до три сесии, раздалечени между четири и шест седмици. Новият колаген изисква време, за да се синтезира, но резултатите трябва да се появят в рамките на три до шест месеца.  Резултатите от повдигането и стягането на обработваната зона могат да продължат няколко години. Няма как да спрем процеса на стареене след процедурите с Morpheus8. Можем директно да въздействаме върху него като третираме кожата с подходящата грижа, препоръчана от специалист. За запазване на максимален ефект е препоръчително да се извършват по 1-2 поддържащи процедури годишно след пълния курс.

ETHICS Dr. Kostov, секцията за Facial Care е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ви да определите вашата желана форма. И точно като вътрешния ви глас, отдадено ви насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсите. Защото вярваме, че имате право да харесвате и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Технологии

morpheus8
Morpheus8 е минимално инвазивна процедура за подмладяване на кожата, при която се използва микронидлинг с биполярна радиочестотна енергия. Чрез определен брой микро игли радиочестотната енергия прониква до по-дълбоките слоеве на кожата и ги загрява. Създадените микро наранявания задействат естествените възстановителни реакции на организма като се насърчава производството на нов колаген и еластин. Това води до уплътняване структурата на кожата, стягане и ремоделиране на тъканите.

„RF microneedling“ е технология „colourblind“, което означава, че е безопасна за употреба при всички типове и тонове на кожата.

безплатна

консултация

Добре дошли в света на сияйната кожа! Направете първата стъпка, като запазите своето безплатно ETHICS Dr. Kostov интервю, в секцията FACIAL CARE, на което да ни разкажете повече за вашите предизвикателства и да разберете повече за начина, по който скулптираме вашето лице и излъчване.

ОБАДете НИ СЕ