Нежелани мазнини - - Естетични процедури за преамахването им - Ethics
Начало » Услуги » Нежелани мазнини
Нежелани

МАзнини

Премахни упоритите мазнини и мастни натрупвания, които те делят от твоята желана форма. Изглеждай зашеметяващо с процедури за склуптуриране на тялото Криолиполиза и Vela Shape 3.  

Неправилно хранене, липса на сън, стрес, прекалено малко физическа активност, метаболитни или хормонални проблеми – причините да натрупаш мазнини по всяка част от своето тяло са много. А понякога, дори и при напълно здравословен и активен начин на живот, все има зони, от които упоритите мазнини като че ли няма да помръднат.

В ETHICS Body Sculpting премахваме нежеланите мастни натрупвания, като подхождаме холистично към твоята желана форма. Използваме експертизата на водещи body sculpting специалисти, като я съчетаваме с изготвянето на индивидуален хранителен и тренировъчен режим и я комбинираме с най-ефективните и утвърдени апаратни технологии на пазара CoolTech и VelaShape III.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход
В ETHICS Body Sculpting скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи естетични технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.
Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажеш за твоите предизвикателства.

Numbers_2_120x120

Създаваме индивидуален план за постигане на твоята желана трансформация.

Numbers_3_120x120

Мотивираме те, като наблюдаваме твоя прогрес и ти показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Продължаваме да се грижим за теб, като ти помагаме да поддържаш твоята желана форма.

трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

ЦЕНИ

Единични процедури

  • Velashape 3 – малка зона – 240,00 лв.
  • Velashape 3 – голяма зона – 300,00 лв.
  • Криолиполиза CoolTech – малка зона – 250,00 лв.
  • Криолиполиза CoolTech – голяма зона – 400,00 лв.

до -25% НАМАЛЕНИя ПРИ СТАРТИРАНЕ НА ПЛАН с процедури

Често задавани въпроси

CoolTech е сред най-безопасните и ефективни технологии за провеждане на криолиполиза – неинвазивна процедура, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки. Използваме специален апликатор, който засмуква мастната тъкан в третираната зона и редуцира температурата ѝ до -8 градуса. Това кара мастните клетки да кристализират, предизвиква тяхната апоптоза (или умъртвяване), а тялото ги отделя по естествен път.

Една процедура може да елиминира до 30% от нежеланите мастни натрупвания, като този процент може да варира от редица фактори (тегло, хранителен режим, двигателна активност и др.). Веднъж премахнати, те не се появяват никога повече.

VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания. Тя използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко загряване на мастните клетки, заобикалящата ги съединителна тъкан и колагеновите фибри. По този начин редуцираме размера на мастните натрупвания, като същевременно не позволяваме на кожата да се отпусне или да стане неравна.

Терапиите с CoolTech и VelaShape III са напълно безопасни и сертифицирани технологии. Ако по време на твоята консултация установим определени противопоказания, ще проведем допълнителни консултации с нашите специалисти и ще съставим твоя индивидуален план така, че отново да постигнем целевите резултати.
Процедурите, извършвани в комбинация от CoolTech и VelaShape III, са подходящи за зоните: корем, паласки, седалище, бедра (вътрешна и външна част, брич, банана рол) и в определени случаи двойна брадичка.

В първите минути от терапиите с CoolTech е възможно да усетиш дискомфорт в следствие на изстудяването, след което процедурата протича приятно.

Процедурите с VelaShape III са напълно безболезнени, като нашите клиенти ги оприличават на приятен, отпускащ и загряващ масаж.

Резултатите от процедурите с CoolTech и VelaShape III се наблюдават постепенно, в рамките на няколко месеца. Те зависят строго от начина ти на живот и препоръките за хранително-двигателен режим от нашите специалисти.
Не. Процедурите в ETHICS Body Sculpting са неинвазивни и не се нуждаеш от възстановителен период. Можеш спокойно да ни посетиш в обедната си почивка и да се върнеш към своето нормално ежедневие веднага след това. Ако твоят индивидуален план включва хранителен и тренировъчен режим, ще трябва да промениш своята ежедневна рутина.
Определяме конкретния брой процедури след първоначалната консултация, като детайлно описваме честотата, комбинацията и продължителността им в твоя индивидуален план и ги съобразяваме с изискванията на хранително-двигателния ти режим.

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ти да определиш своята желана форма. И точно като твоя вътрешен глас, отдадено те насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсиш. Защото вярваме, че имаш право да харесваш и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Технологии

Cooltech - Ethics гр. Пловдив
CoolTech
CoolTech е сред най-безопасните и ефективни технологии за провеждане на криолиполиза, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки.
Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
VelaShape III
VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания, която използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум.

Запази безплатна

консултация

Кажи сбогом на нежеланите мазнини! Направи първата стъпка, като запазиш своето безплатно ETHICS Body Sculpting интервю, на което да ни разкажеш повече за своите предизвикателства и да разбереш повече за начина, по който скулптираме твоите ум и тяло.

ОБАДИ НИ СЕ