Scroll Top
Начало » Услуги » Стрии

РЕДУЦИРАНЕ НА
стрии

Неутрализирайте стриите, които пречат на вашата увереност. Без значение дали стриите са се появили, защото рязко сте отслабнали или сте напълнели, или пък след раждане, важното е, че вече има начин да забравите за тях – завинаги!

Стриите са онзи козметичен проблем, който незабележимо се промъква в ежедневието ви и има намерението да остане завинаги. Те представляват малки разкъсвания в дермалния слой, причинени от интензивно нарастване на кожата (напр. бременност, бързо напълняване), безболезнени са и ги забелязваш едва когато предизвикат промяна в цвета на кожата.

ETHICS Dr. Kostov, секцията за Body Sculpting специализира в заличаването на тези несъвършенства със Stria Ex – единствената в България иновативна методика, която постига безболезнено редуциране на стриите с до 80%, комбинирайки професионални процедури с козметика за домашна грижа. При процедурите използваме специален апликатор, който чрез вакуум засмуква и изтегля кожата. Така засилваме кръвообращението в третираната зона, което насища кожата с кислород, освобождава тъканите от излишните вещества и задейства естествените процеси по възстановяване в организма.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход

В ETHICS Dr. Kostov, в секцията ни по Body Sculpting, скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ви в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от вашето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи естетични технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с вас ще постигнем баланса и самочувствието, които търсите.

Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажете за вашите предизвикателства.

Numbers_2_120x120

Създаваме индивидуален план за постигане на вашата желана трансформация.

Numbers_3_120x120

Мотивираме Ви, като наблюдаваме вашия прогрес и ви показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Продължаваме да се грижим за вас, като ви помагаме да поддържаш желаната форма.

трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

ЦЕНИ

Единични процедури

  • Stria EX – зона 10 cm2 – 70 лв. 
  • Stria EX – зона 20 cm2 – 105 лв.
  • Stria EX – зона 30 cm2 – 140 лв.
  • Кремове за домашна грижа –  170 лв. 

НАМАЛЕНИя ПРИ пакетни услуги

Често задавани въпроси

Стриите представляват малки разкъсвания в дермалния слой, които са появяват в резултат от интензивно нарастване на кожата: Факторите, които могат да я предизвикат са бременност, пубертет, рязко напълняване, продължителен прием на кортикостероидни медикаменти, бързо покачване на мускулна маса и др.

Stria Ex е иновативна методика за редуциране на стриите, която можете да намерите единствено в Ethics Body Sculpting. Тя заличава стриите без странични ефекти, като комбинира професионални процедури с козметика за редовна домашна грижа.

30 минути преди процедурата да започне, почистваме третираната зона и нанасяме Активен крем върху стриите, който ще затопли тъканите и ще засили кръвообращението. Активният крем е богат на витамин Е и хиалуронова киселина и помага за по-бързото възстановяване на кожата. След неговото нанасяне, увиваме зоната с фолио.

При започване на процедурата, премахваме фолиото, отново почистваме зоната и нанасяме Масажно олио, което омекотява кожата и осигурява твоя комфорт в следващите минути. При процедурата използваме специален накрайник, който засмуква и изтегля кожата. По този начин засилваме допълнително кръвообращението в третираната зона, което насища кожата с кислород, освобождава тъканите от излишните вещества и задейства естествените процеси в организма по възстановяване на тъканите. Процедурата трае 10-15 минути.

След края на терапията, нанасяме Крем за възстановяване върху стриите, който стимулира по-бързото възстановяване на тъканите. Благодарение на богатите си съставки, той подобрява външния вид на кожата, стимулира образуването на колаген и предотвратява появата на нови стрии. След това нашите терапевти ще ти предоставят подробни указания за това как да използваш Комплекта за домашна грижа до следващата твоя процедура със Stria Ex.

Процедурите със Stria Ex са напълно безопасни. Ако по време на вашата консултация установим определени противопоказания, ще проведем допълнителни консултации с нашите специалисти.

Противопоказания: алегрии, множествена склероза, наличие на пейсмейкър или стент, рак, бременност или кърмене, белези от операции.

Процедурите със Stria Ex са подходящи за зоните: корем, бедра, долна част на гърба.
Процедурите със Stria Ex не предизвикват болка или поява на странични ефекти.

Stria Ex може да постигне редуциране на стриите с до 80%. Резултатите от процедурите се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици.

Обикновено, препоръчваме провеждането от 1 до 5 процедури, разпределени по една всеки месец. Общият им брой зависи пряко от дълбочината на стриите, техния цвят и момента на възникването им. Ето защо определяме точния брой процедури след провеждане на вашата първоначална консултация.

Не. Прилагането на Stria Ex не изисква възстановителен период и веднага след терапията може да се върнете към нормалното си ежедневие.

Комплектът за домашна грижа включва два продукта: Active cream и Body Stretch mark Cream.

Active cream загрява кожата, като по този начин засилва кръвообращението и предизвиква естествените процеси за възстановяване на тъканите. Той трябва да се нанася веднъж всеки ден в периода до следващата твоя процедура със Stria Ex.

Веднага след употребата на активния крем се нанася Body Stretch Mark Cream – отново веднъж дневно. Благодарение на богатите си съставки, той подобрява външния вид на кожата, стимулира образуването на колаген и предотвратява появата на нови стрии.

Подробна информация за цените на комплекта и възможностите му за закупуване ще получите по време на своята безплатна консултация в Ethics Dr. Kostov, секцията за Body Scultping.

ETHICS Dr. Kostov, секцията за Body Sculpting е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ви да определите вашата желана форма. И точно като вътрешния ви глас, отдадено ви насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсите. Защото вярваме, че имате право да харесвате и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Концепцията Stria Ex

Единствена по рода си

Stria Ex е единствената в България иновативна методика, която заличава стриите почти изцяло, без странични ефекти и без болка. Можете да я откриете единствено в Ethics Dr. Kostov, секцията ни за Body Sculpting.

Вакуумен апликатор
Чрез употребата на специален вакуумен накрайник, засмукваме и изтегляме кожата, за да засилим кръвообращението в третираната зона и да задействаме естествените възстановителни процеси в организма.
Домашна грижа
Методиката Stria Ex комбинира професионални процедури с кремове за домашна грижа, които възстановяват повърхността на кожата, стимулират генерирането на колаген и предотвратяват образуването на нови стрии.

безплатна

консултация

Разделете се със стриите! Направете първата стъпка, като запазите своето безплатно  интервю за Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov, на което да ни разкажете повече за вашите предизвикателства и да разберете повече за начина, по който скулптираме вашите ум и тяло.

ОБАДете НИ СЕ