Scroll Top

1 година оформяме красотата заедно

1-godina_1126x540

Секцията за Body Sculpting на Естетичната Клиника ETHICS Dr. Kostov празнува – вече 1 година оформяме красотата и ще продължим да я скулптираме заедно. Благодарим ви, че от любов към себе си, се доверихте на нашия универсален холистичен подход. А от любов към вас, ние искаме да не спираме, да ви очароваме с успешни резултати.

Тази симбиоза постигаме с комбинация от естетични процедури, индивидуални тренировъчни и хранителни режими и най-вече – с внимание към вашата индивидуалност. Така доказваме, че с отдаденост и постоянство, гарантираме ефективни и дълготрайни резултати.

В следващите няколко реда споделяме с вас малка част от успешните случаи на нашите клиенти с предизвикателства като мастни натрупвания, целулит, отпусната кожа, стрии и възстановяване след раждане.

Пълна трансформация: Премахване на нежелани мазнини в областта на корема за 12 седмици

Погрешно схващане е, че само жените посещават естетични процедури. Истината е, че никой не е застрахован от нежелани мазнини. Тримесечната трансформация на Атанас стартира с множество консултации от нашите специалисти. Клиентът ни срещаше трудности в извайването на най-проблемната зона при мъжете – корема. Холистичният ни подход ни помогна да опознаем проблема из основи и да изготвим индивидуален план за справянето му с него, включващ едни от най-популярните технологии за подобен тип предизвикателства.

Първо започнахме трансформацията с помощта на CoolTech. Това е единствената неинвазивна и безопасна апаратура, която ефективно редуцира подкожните мазнини. Чрез контролираното изстудяване на мастните тъкани, постигнахме и видимото стопяване на подкожните мазнини в областта на корема само след 2 процедури. Своевременно, за да поддържаме кожата на корема стегната и добре оформена, използвахме безоперативната технология на Vela Shape III.

За още по-голямо положително въздействие, към персонализираната програма за оформяне на Атанас, бяхме добавили и хранителен режим, който той стриктно трябваше да спазва. Планът осигуряваше калориен дефицит, който се допълваше с естетичните терапии. И за още по-голям ефект, съчетахме всичко това с тренировъчен режим от 5 кардио и силови тренировки на седмица. Така бързите резултати не се забавиха. След 12 седмици Атанас беше свалил 80% от натрупаните мазнини. Ето и в детайл неговите мерки след проведените процедури и отчетената разлика:

  • 5 см над пъпа: 101 cm (-7 cm)
  • През пъпа: 103 cm (-7 cm)
  • 5 см под пъпа: 103,5 cm (-6,5 cm)
  • Мастна гънка отдясно: 20 mm (-12 mm)
  • Мастна гънка отляво: 20 mm (-12 mm)

Комбинирано действие: Намаляне на обиколката на ханша и редуциране целулита за 4 седмици

Още от първата ни среща Калина вече беше в страхотна форма. Единственото предизвикателство, което я делеше от сегашната ѝ изящна форма, беше натрупаният целулит в областта на седалището и ханша. Затова нашият екип подготви специален 4-седмичен план за нея. Водени от холистичния ни подход в него комбинирахме апаратни процедури, хранителен режим и двигателна активност. Така цялостно успяхме да повлияем на предизвикателството портокалова кожа и заедно направихме първите стъпки към скулптирането на нейната фигура.

Започнахме трансформацията с доказаната технология на Vela Shape III. Чрез инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, тя предизвиква дълбоко загряване на колагеновите фибри. По този начин стимулирахме лимфния дренаж, подобрихме клетъчния метаболизъм, увеличихме кръвообращението, което на свой ред стимулираше и производството на нов колаген. Ефектът беше неоспорим – за 4 седмици еластичността на кожата се повиши значително, стана ревитализирана, по-гладка и стегната.

Освен 4-седмичен план с процедури, добавихме и хранителен режим, съчетан с йога по 2 пъти седмично. Благодарение на доверието към холистичния ни метод и стриктното спазване на режима, Калина постигна изключително добри резултати и намали обиколката на ханша си с 3 см (от 101 см на 98 см).

Заличаване на 15-годишни стрии само за 8 седмици

Пред Росица стоеше предизвикателство, чието решение е отлагала 15 години, а именно заличаването на стрии около ханша. Важно е да се отбележи, че успешното премахване на стрии доскоро беше успешно единствено за такива при ранен стадий от развитието си, когато те имат розовочервеникав цвят. Но благодарение на иновативната технология на Stria Ex и нашия холистичен подход при третиране, успяхме да се справим с тях в рамките на 8 седмици.

Първата ни стъпка беше подготвянето на персонализиран двумесечен план за Росица. Неизменна част от решението на проблема беше технологията на Stria Ex, която е единствената иновативна методика в България, която безболезнено редуцира стриите до 80% и която е налична само в ETHICS Dr. Kostov. Процедурите с нея засилват кръвообращението, което насища тъканите с кислород и задейства естествените възстановителни процеси на организма. Всеки месец извършвахме по 2 терапии в третираната зона. Засилихме ефекта на действие с козметика за домашно приложение. Тя спомогна образуването на колаген, подобри външния вид на кожата и предотврати появата на нови стрии.

Така за 8 седмици Роси осъществи мечтата си да заличи съмненията по тялото си и заедно достигнахме желания от нея вид. Успяхме да регенерираме кожата около ханша, да променим цвета на стриите до телесен и всичко това даде положително отражение в увереността ѝ.

Мисията възможна: Пълно възстановяване на желаната фигура след раждане

Нашият естетичен център се отличава с неинвазивните и холистични методи за оформяне на тялото. А доволните клиенти са нашият мотиватор да развиваме тези подходи и да търсим нови начини за постигане на отлични резултати. Катерина е пример за майка, която знае, че за да даваш любов, трябва първо да се погрижиш за себе си. Тя дойде при нас след третия месец от раждането с Цезарово сечение. Като всяка майка, която наскоро е родила, тя срещаше предизвикателства в справянето с мастните натрупвания в няколко области на тялото си. Възможностите затова обаче са ограничени, предвид скорошното раждане.

Наша мисия е да подхождаме индивидуално към предизвикателствата и желанията на нашите клиенти. Затова съставихме персонализирана mommy makeover програма, която имаше за цел да помогне пълното възстановяване на хармоничната фигура на Катерина в дългосрочен план.

Какво включваше индивидуалният ѝ план?

Холистичната програма на Катерина включваше 3 пакета, съобразени с нейното състояние. Третирахме 5 зони от тялото ѝ в различни времеви периоди – корем, седалище, паласки, брич и вътрешна част на бедрата. Във времето разпределихме всички нужни процедури, като действахме поетапно различните зони.

В първия етап съставихме програма от 5 процедури с VelaShape lll и 2 процедури криолиполиза с Cooltech за зони паласки, вътрешна част на бедрата и седалище. За да действаме цялостно на оформянето на тези зони, по време на терапиите Катерина ходеше на групови тренировки 2-3 пъти в седмицата. Като допълнение хранителният ѝ режим се съставяше от това да се храни редовно и балансирано.

Вторият етап стартирахме на третия месец от нейното ETHICS Dr. Kostov изживяване и общо 6 месеца след раждането със секцио. За да продължим към терапиите ни беше нужна консултация с акушер-гинеколог, тъй като ни предстояха процедури в зоните на корема и брича. Третирахме корема с 2 процедури криолиполиза с CoolTech и 4 терапии, проведени с VelaShape lll, според индивидуалните ѝ нужди. Това предизвика обновяването на колагена и подобряването на еластичността на кожата. Зона брич третирахме с 1 криолиполиза с CoolTech. При този индивидуален пакет беше изготвен и хранителен режим от нашия body shaping консултант – д-р Константин Маламов. Той включваше балансирано хранене с калориен дефицит. От друга страна увеличихме тренировките на 5 пъти седмично с високо интензивните Tabata и Spining.

Благодарение на взаимните ни усилия, върнахме на Катерина предишните ѝ хармонични форми. Нейната амбиция и воля, подкрепени със силата на нашата експертиза и иновативна технология, успяхме да постигнем впечатляващи резултати. Стопихме значително мастните натрупвания в петте проблемни зони, които вече не пречат на увереността и щастието на Катерина от силуета ѝ.


Ние от ETHICS Dr. Kostov и секцията за Body Sculpting знаем, че всяка положителна промяна започва отвътре навън. Затова и в нашия естетичен център не предлагаме просто естетични процедури. Ние сме вашата опора по пътя към желаната трансформация. Защото вярваме, че всеки има правото да харесва тялото и личността си.

Благодарни сме, че вече повече от 1 година следваме заедно тази мисия, създадена не от суета, а от любов към себе си. И отново заедно изградихме дълготрайни взаимоотношения, стъпили върху стабилна основа от взаимно доверие.

Ако и вие търсите професионални съвети и индивидуален план за желаната от вас трансформация, можете да си запазите час за безплатна body sculpting среща още сега или да ни се обадете на +359 893 333 384.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Свалете наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“