Scroll Top
Процедури за лице - Hydrafacial в Ethics - естетичен център в гр. Пловдив
Начало » Услуги » Hydrafacial

Цялостна
грижа

ЗА ЛИЦЕ С HYDRAFACIAL

Погрижете се за кожата си с иновативната технология Hydrafacial.

Hydrafacial е единствената терапия, насочена към различни проблеми на лицето и с която всяка кожа засиява.

Включва 3 основни стъпки: почистване и химичен пилинг, екстракция и хидратиране, превенция и защита.

Съчетава 3 основни терапии: Базова терапия, Deluxe и Platinum.

Подходяща е за почистване, хидратиране, заличаване на бръчки и фини линии, акне, розацея, разширени пори, чувствителна кожа, мазна кожа и кожа със слънчеви изгаряния.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход

В ETHICS Dr. Kostov скулптираме външността и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и красивото лице за които мечтаеш.

Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажете за предизвикателствата на вашата кожа.

Numbers_2_120x120

Провеждаме HydraFacial терапията, спрямо състоянието на вашата кожа и резултатите, които желаете да постигнете.

Numbers_3_120x120

Мотивираме ви, като ви показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Помагаме ви да поддържате рутина с вашия режим за грижа за кожата.

клинични

Резултати

С Hydrafacial можете да постигнете следните резултати:

  • 90% изглаждане на бръчки
  • 94% редуциране на петна и изравняване на тена
  • 97% по-гладка, по-мека, по-блестяща и по-младежка кожа

Специалистите ни ще създадат персонализирана процедура, спрямо вашите предизвикателства, за да постигнете мечтаната кожа. 

Често задавани въпроси

Hydrafacial процедурите са подходящи за всички типове кожа, както при жени, така и при мъже.   

Всяка Hydrafacial терапия има специфичен начин за извършване, както и различни серуми, които се прилагат по време на процедурата. Основната роля на серумите е да почистят кожата в дълбочина, да я хидратират, както и да я наситят с антиоксиданти и витамини. Те съдържат био съставки от природата, което ги прави предпочитани от водещите естетични центрове по целия свят. Ефектът е ясно видим чрез анализ на кожата с апарата за диагностика Antera 3D.

Уникалността на Hydrafacial е патентованата терапия, с която работи – Vortex-Fusion. Ремоделирането на кожата се постига чрез използване на няколко специално създадени дюзи HydroPeel, като всяка има различна функция. 

Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентована вакуум технология и патентовани серуми на Hydrafacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, подобно на мини торнадо, чрез което лесно се отстраняват замърсяванията.

Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки, които подмладяват кожата и й придават здрав и сияен вид.

Апаратът за лице Hydrafacial е иновативна технология, с която се извършват процедури за почистване, хидратиране и изглаждане кожата на лицето. Той е разработен от Edge System – водеща американска компания в производството на машини за естетичната индустрия.

Това, което отличава Hydrafacial™ от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. Hydrafacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®.

Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата.

Спираловидните дюзи HydroPeel се използват в комбинация с патентованата вакуум технология и патентованите серуми на Hydrafacial. Тази комбинация създава завихряне на въздух и серум, чрез което лесно се отстраняват замърсявания. Едновременно с това върху кожата се прилагат хидратиращи серуми със силни антиоксидантни съставки.

Дюзите биват:

  • Синя дюза за почистване и ексфолиация

  • Синьо-зелена дюза за екстракция

  • Прозрачна дюза за vortex технология

Стъпка 1
ПОЧИСТВАНЕ + ПИЛИНГ

Activ-4 серумът премахва мъртвите клетки, за да даде път на нова и здрава кожа. Поддържа кожата хидратирана, спомага за стягането ù и за изглаждане на фините линии.

Съставки:
Eкстракт от водорасли, богати на минерали и микроелементи. Те овлажняват и омекотяват кожата. Екстракт от мая – много добър източник на протеин за кожата.

GlySal серумът е съчетание от гликолова и салицилова киселина. Има ефект на нежен и щадящ пилинг, без излющване и дискомфорт. Обединява предимствата на ексфолиацията и химичния пилинг в едноетапна процедура за ремоделиране на кожата. Резултатът е видимо подмладяване без раздразнение.

Съставки:
Гликолова и салицилова киселина в 3 различни концентрации според проблема и типа кожа – 7.5%, 15% и 30%.

Стъпка 2
ЕКСТРАКЦИЯ + ХИДРАТИРАНЕ

Серумът Beta-HD Clear помага замърсяванията, черните точки и комедоните да бъдат изсмукани по-лесно от порите.Супер серумът Beta-HD Clear е разработен специално за мазна кожа и кожа със запушени пори. Въпреки това влияе добре на всеки тип кожа. Серумът я прави нежна, чиста и сияйна, благодарение на новите си билкови съставки. Комбинацията от салицилова киселина и екстракт от кора на върба нежно почиства замърсяванията и себума от порите.

Съставки: 
Супер серумът съдържа безценни билкови съставки: Екстракт от кора на върба, който е перфектен ексфолиант. Екстракт от спирея, който успокоява кожата. Тасманийски пипер с противовъзпалително действие. Екстракт от мед, който силно хидратира кожата и салицилова киселина за контрол на себума.

Стъпка 3
ПРЕВЕНЦИЯ + ЗАЩИТА

Специализирани серуми за изглаждане на бръчки и фини линии или за заличаване на петна и изравняване на тена.

DermaBuilder пептиден комплекс
Съставки: Съчетание от октапептиди-3 и дипептиди-5, което помага за изглаждане на фини линии и бръчки.

Britenol коректор за петна
Съставки: Екстракт от мечо грозде – мощна избелваща съставка, както и Витамин С.

Серумът Antiox+ е наситен с антиоксиданти и хиалуронова киселина за мигновена дълбока хидратация.
Съставки: Екстракт от овесени ядки. Екстракт от червени водорасли, който съдържа общо 74 полезни микроелементи и минерали. Хиалуронова киселина за дълбока хидратация. Екстракт от мирта, конски кестен и арника.

 

Hydrafacial процедурите са напълно безопасни и подходящи за всеки тип кожа, както за мъже, така и за жени.

Hydrafacial терапията е изключително приятна и не предизвиква дискомфорт.

Процедурите са напълно безболезнени, като нашите клиенти ги оприличават като приятни и отпускащи. 

Резултатите от процедурите Hydrafacial се наблюдават веднага, като само при третиране на някои проблеми е нужно да се проведат по-голям брой терапии, в рамките на няколко седмици. 

Не. Процедурите Hydrafacial в ETHICS Dr.Kostov са неинвазивни и не се нуждаете от възстановителен период. 

Определяме конкретния брой процедури след първоначалната консултация, като детайлно описваме продължителността им във вашия индивидуален план и ги съобразяваме с вашата кожа.

ETHICS Dr. Kostov, секцията за Facial Care е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ви да определите вашата желана форма. И точно като вътрешния ви глас, отдадено ви насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсите. Защото вярваме, че имате право да харесвате и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Технологии

Hydrafacial технология - апарат
Hydrafacial

Това, което отличава Hydrafacial™ от останалите процедури за ремоделиране на кожата, е уникалната система за прилагане на терапията Vortex-Fusion. Hydrafacial използва няколко уникални дюзи HydroPeel®. Всяка от дюзите изпълнява различна функция – ексфолиация, екстракция и хидратиране на кожата и така се справя с всички видове кожни предизвикателства. 

безплатна

консултация

Добре дошли в света на сияйната кожа! Направете първата стъпка, като запазите своето безплатно ETHICS Dr. Kostov интервю, в секцията FACIAL CARE, на което да ни разкажете повече за вашите предизвикателства и да разберете повече за начина, по който скулптираме вашето лице и излъчване.

ОБАДете НИ СЕ