Scroll Top
Отпусната кожа - Естетични процедури за преамахването ѝ - Ethics
Начало » Услуги » Отпусната кожа

Отпусната кожа

МАСТНИ НАТРУПВАНИЯ

Стегнете и тонизирайте отпуснатата кожа, за да неутрализирате нейните ефекти върху вашето щастие. Специалистите и лекарите в ETHICS Dr. Kostov ще се погрижат за вас, създавайки персонален план с процедури за оформяне на тялото ви. 

Доскоро хирургичният лифтинг и ботоксът бяха единствените начини да се стегне отпуснатата кожа, която се появява с напредването на възрастта, заради нездравословни навици или при рязка загуба на тегло.

В ETHICS Dr. Kostov, в секцията за Body Sculpting, връщаме тонуса на отпуснатата кожа, като комбинираме нашия холистичен подход с две популярни и изключително ефективни технологии – X-WAVE и VelaShape III.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход

В ETHICS Dr. Kostov, в секцията ни по Body Sculpting, скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ви в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от вашето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи естетични технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с вас ще постигнем баланса и самочувствието, които търсите.

Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажете за вашите предизвикателства.

Numbers_2_120x120

Създаваме индивидуален план за постигане на вашата желана трансформация.

Numbers_3_120x120

Мотивираме ви, като наблюдаваме вашия прогрес и ви показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Продължаваме да се грижим за вас, като ви помагаме да поддържате желаната форма.

трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

ЦЕНИ

Единични процедури

  • Velashape 3 – малка зона – 240 лв.
  • Velashape 3 – голяма зона – 300 лв.
  • Антицелулитна терапия X-WAVE – 70 лв.

НАМАЛЕНИя ПРИ пакетни услуги

Често задавани въпроси

VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания. Тя използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко загряване на мастните клетки, заобикалящата ги съединителна тъкан и колагеновите фибри. Повишената температура подобрява кръвообращението, микроциркулацията на клетъчно ниво и образуването на нови колагенови влакна. Резултатът – по-стегната, по-равна и по-еластична кожа по тялото.
X-WAVE е иновативна технология, която използва силата на насочените вибрации, за да постигне отлични резултати в подобряването на цялостното състояние на кожата и редуцирането на целулита. Насочените вибрации засилват микроциркулацията в третираните тъкани, помагат им да се освободят от излишните токсини и редуцират подкожните сраствания, които предизвикват появата на портокалова кожа.

Терапиите с VelaShape III и X-WAVE са напълно безопасни и сертифицирани технологии. Ако по време на вашата консултация установим определени противопоказания, ще проведем допълнителни консултации с нашите специалисти и ще съставим вашия индивидуален план така, че отново да постигнем целевите резултати.

Процедурите, извършвани от VelaShape III и X-WAVE, са подходящи за зоните: корем, паласки, седалище, бедра (вътрешна и външна част, брич, банана рол) и в определени случаи двойна брадичка.

Процедурите с VelaShape III са напълно безболезнени, като нашите клиенти ги оприличават на приятен, отпускащ и загряващ масаж.

Терапиите с X-WAVE са комфортни и също неинвазивни.

Резултатите от процедурите с VelaShape III и X-WAVE се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици. Те зависят строго от начина ви на живот и препоръките за хранително-двигателен режим от нашите специалисти.

Не. Процедурите в ETHICS Dr. Kostov, за Body Sculpting, са неинвазивни и не се нуждаете от възстановителен период. Можете спокойно да ни посетите в обедната си почивка и да се върнете към вашето нормално ежедневие веднага след това. Ако вашият индивидуален план включва хранителен и тренировъчен режим, ще трябва да промените вашата ежедневна рутина.

Определяме конкретния брой процедури след първоначалната консултация, като детайлно описваме честотата, комбинацията и продължителността им във вашия индивидуален план и ги съобразяваме с изискванията на хранително-двигателния ви режим.

ETHICS Dr. Kostov, секцията за Body Sculpting е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ви да определите вашата желана форма. И точно като вътрешния ви глас, отдадено ви насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсите. Защото вярваме, че имате право да харесвате и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Технологии

Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
VelaShape III
VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания, която използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум.
Ethics - Естетични процедури с X-Wave
X-Wave
X-Wave е технология, която използва силата на механичните вибрации, за да редуцира целулита и да изглади и тонизира кожата на корема, седалището и бедрата.

безплатна

консултация

Разделете се с отпуснатата кожа! Направете първата стъпка, като запазите своето безплатно  интервю за Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov, на което да ни разкажете повече за вашите предизвикателства и да разберете повече за начина, по който скулптираме вашите ум и тяло.

ОБАДете НИ СЕ