Начало » Услуги » Стрии

РЕДУЦИРАНЕ НА
стрии

Неутрализирай стриите, които пречат на твоята увереност. Без значение дали стриите ти са се появили, защото рязко си отслабнала или си напълняла, или пък след като си родила, важното е, че вече има начин да забравиш за тях – завинаги!

Стриите са онзи козметичен проблем, който незабележимо се промъква в ежедневието ти и има намерението да остане завинаги. Те представляват малки разкъсвания в дермалния слой, причинени от интензивно нарастване на кожата (напр. бременност, бързо напълняване), безболезнени са и ги забелязваш едва когато предизвикат промяна в цвета на кожата.

ETHICS Body Sculpting ти помага да заличиш тези несъвършенства със Stria Ex – единствената в България иновативна методика, която постига безболезнено редуциране на стриите с до 80%, комбинирайки професионални процедури с козметика за домашна грижа. При процедурите използваме специален апликатор, който чрез вакуум засмуква и изтегля кожата. Така засилваме кръвообращението в третираната зона, което насища кожата с кислород, освобождава тъканите от излишните вещества и задейства естествените процеси по възстановяване в организма.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход
В ETHICS Body Sculpting скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи естетични технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.
Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажеш за твоите предизвикателства.

Numbers_2_120x120

Създаваме индивидуален план за постигане на твоята желана трансформация.

Numbers_3_120x120

Мотивираме те, като наблюдаваме твоя прогрес и ти показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Продължаваме да се грижим за теб, като ти помагаме да поддържаш твоята желана форма.

трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

ЦЕНИ

Единични процедури

  • Stria EX – зона 10 cm2 – 70,00 лв. 
  • Stria EX – зона 20 cm2 – 105,00 лв.
  • Stria EX – зона 30 cm2 – 140,00 лв.
  • Кремове за домашна грижа –  170,00 лв. 

до -25% НАМАЛЕНИя ПРИ СТАРТИРАНЕ НА ПЛАН с процедури

Често задавани въпроси

Стриите представляват малки разкъсвания в дермалния слой, които са появяват в резултат от интензивно нарастване на кожата: Факторите, които могат да я предизвикат са бременност, пубертет, рязко напълняване, продължителен прием на кортикостероидни медикаменти, бързо покачване на мускулна маса и др.

Stria Ex е иновативна методика за редуциране на стриите, която можете да намерите единствено в Ethics Body Sculpting. Тя заличава стриите без странични ефекти, като комбинира професионални процедури с козметика за редовна домашна грижа.

30 минути преди процедурата да започне, почистваме третираната зона и нанасяме Активен крем върху стриите, който ще затопли тъканите и ще засили кръвообращението. Активният крем е богат на витамин Е и хиалуронова киселина и помага за по-бързото възстановяване на кожата. След неговото нанасяне, увиваме зоната с фолио.

При започване на процедурата, премахваме фолиото, отново почистваме зоната и нанасяме Масажно олио, което омекотява кожата и осигурява твоя комфорт в следващите минути. При процедурата използваме специален накрайник, който засмуква и изтегля кожата. По този начин засилваме допълнително кръвообращението в третираната зона, което насища кожата с кислород, освобождава тъканите от излишните вещества и задейства естествените процеси в организма по възстановяване на тъканите. Процедурата трае 10-15 минути.

След края на терапията, нанасяме Крем за възстановяване върху стриите, който стимулира по-бързото възстановяване на тъканите. Благодарение на богатите си съставки, той подобрява външния вид на кожата, стимулира образуването на колаген и предотвратява появата на нови стрии. След това нашите терапевти ще ти предоставят подробни указания за това как да използваш Комплекта за домашна грижа до следващата твоя процедура със Stria Ex.

Процедурите със Stria Ex са напълно безопасни. Ако по време на твоята консултация установим определени противопоказания, ще проведем допълнителни консултации с нашите специалисти.

Противопоказания: алегрии, множествена склероза, наличие на пейсмейкър или стент, рак, бременност или кърмене, белези от операции.

Процедурите със Stria Ex са подходящи за зоните: корем, бедра, долна част на гърба.
Процедурите със Stria Ex не предизвикват болка или поява на странични ефекти.

Stria Ex може да постигне редуциране на стриите с до 80%. Резултатите от процедурите се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици.

Обикновено, препоръчваме провеждането от 1 до 5 процедури, разпределени по една всеки месец. Общият им брой зависи пряко от дълбочината на стриите, техния цвят и момента на възникването им. Ето защо определяме точния брой процедури след провеждане на твоята първоначална консултация.

Не. Прилагането на Stria Ex не изисква възстановителен период и веднага след терапията може да се върнете към нормалното си ежедневие.

Комплектът за домашна грижа включва два продукта: Active cream и Body Stretch mark Cream.

Active cream загрява кожата, като по този начин засилва кръвообращението и предизвиква естествените процеси за възстановяване на тъканите. Той трябва да се нанася веднъж всеки ден в периода до следващата твоя процедура със Stria Ex.

Веднага след употребата на активния крем се нанася Body Stretch Mark Cream – отново веднъж дневно. Благодарение на богатите си съставки, той подобрява външния вид на кожата, стимулира образуването на колаген и предотвратява появата на нови стрии.

Подробна информация за цените на комплекта и възможностите му за закупуване ще получиш по време на своята безплатна консултация в Ethics Body Scultping.

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ти да определиш своята желана форма. И точно като твоя вътрешен глас, отдадено те насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсиш. Защото вярваме, че имаш право да харесваш и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Концепцията Stria Ex

Единствена по рода си
Stria Ex е единствената в България иновативна методика, която заличава стриите почти изцяло, без странични ефекти и без болка. Можете да я откриете единствено в Ethics Body Sculpting.
Вакуумен апликатор
Чрез употребата на специален вакуумен накрайник, засмукваме и изтегляме кожата, за да засилим кръвообращението в третираната зона и да задействаме естествените възстановителни процеси в организма.
Домашна грижа
Методиката Stria Ex комбинира професионални процедури с кремове за домашна грижа, които възстановяват повърхността на кожата, стимулират генерирането на колаген и предотвратяват образуването на нови стрии.

Запази безплатна

консултация

Направи първата стъпка, като запазиш своето безплатно ETHICS Body Sculpting интервю, на което да ни разкажеш повече за своите предизвикателства и да разбереш повече за начина, по който скулптираме твоите ум и тяло.

ОБАДИ НИ СЕ