За нас

Всяка положителна промяна започва отвътре.
Не от суета, а от любов към себе си.

ОТ ЛЮБОВ

КЪМ СЕБЕ СИ

Всеки от нас изживява метаморфози, които коренно променят пътя ни. Които обикновено не очакваме, но като че ли са се случили далеч преди да поемем в правилната посока.

Защото всяка положителна промяна започва отвътре.

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури.

Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ти да определиш своята желана форма. И точно като твоя вътрешен глас, отдадено те насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсиш.

Защото вярваме, че имаш право да харесваш и тялото, и личността си.

Не от суета.

От любов към себе си.

Ценности

Отнасяме се към личността

Неслучайно здравият дух и здравото тяло вървят ръка за ръка. Проявяваме грижа не само към външния ти вид, но и внимание към състоянието на твоя дух, за да сме сигурни, че посрещаш всеки един момент със самочувствие.

Ценим взаимоотношенията

И за да бъдат здрави, е необходимо да ги градим чрез взаимно доверие. Екипът ни е ангажиран с твоите резултати и поема лична отговорност за постигането на твоята цялостна хармония.

Усъвършенстваме се постоянно

Знаем, че няма непреодолими предизвикателства. Затова нашият екип винаги намира нов, по-успешен начин за постигане на най-добрия възможен краен резултат, който да хармонизира тялото и личността.

Поставяме хармонията на първо място

Вярваме в силата на добрия пример. Когато прекрачиш прага на ETHICS Body Sculpting, получаваш повече от съвършена форма на тялото и ума. Предоставяме ти и способността да трансформираш живота на всички около себе си, внасяйки хармония, самочувствие и удовлетворение във всичко.

Нашият подход - Ethics

Холистичен подход

към твоята личност
ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.

Нашият екип

Д-р Костов - дерматолог и основател на естетичен център Ethics

д-р Костов

основател на Ethics

Ваня Стайкова

Body Sculpting консултант

Марина Монева

Body Sculpting терапевт

Технологии

COOLTECH Криолиполиза - Ethics гр. Пловдив
CoolTech
CoolTech е сред най-безопасните и ефективни технологии за провеждане на криолиполиза, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки.
Vela Shape 3 - Ethics гр. Пловдив
Velashape III
Velashape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания, която използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум.
Ethics - Естетични процедури с X-Wave
X-Wave
X-Wave е технология, която използва силата на механичните вибрации, за да редуцира целулита и да изглади и тонизира кожата на корема, седалището и бедрата.
stria ex
Stria Ex е единствената технология в България, която комбинира професионални процедури с кремове за домашна грижа, за да редуцира стриите с до 80% без болка и странични ефекти.

Запази своята

консултация
Запази своето безплатно ETHICS Body Sculpting интервю, на което да ни разкажеш повече за своите предизвикателства и да разбереш повече за начина, по който скулптираме твоите ум и тяло.