Scroll Top

За нас

Всяка положителна промяна започва отвътре.
Не от суета, а от любов към себе си.

ОТ ЛЮБОВ

КЪМ СЕБЕ СИ

Всеки от нас изживява метаморфози, които коренно променят пътя ни. Такива, каквито обикновено не очакваме, но като че ли са се случили далеч преди да поемем в правилната посока.

Защото всяка положителна промяна започва отвътре.

ETHICS Dr.Kostov е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури.

Ние оформяме тялото, лицето и ума.

Помагаме ви да определите своята желана форма. И точно като вътрешния ви глас, отдадено ви насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсите.

Защото вярваме, че имате право да харесвате и тялото, и личността си.

Не от суета.

От любов към себе си.

Ценности

Отнасяме се към личността

Неслучайно здравият дух и здравото тяло вървят ръка за ръка. Проявяваме грижа не само към външния ви вид, но и внимание към състоянието на вашия дух, за да сме сигурни, че посрещате всеки един момент със самочувствие.

Ценим взаимоотношенията

И за да бъдат здрави, е необходимо да ги градим чрез взаимно доверие. Екипът ни е ангажиран с вашите резултати и поема лична отговорност за постигането на вашата цялостна хармония.

Усъвършенстваме се постоянно

Знаем, че няма непреодолими предизвикателства. Затова нашият екип винаги намира нов, по-успешен начин за постигане на най-добрия възможен краен резултат, който да хармонизира тялото и личността.

Поставяме хармонията на първо място

Вярваме в силата на добрия пример. Когато прекрачиш прага на ETHICS Dr. Kostov, получавате повече от съвършена форма на тялото и ума. Предоставяме ви и способността да трансформирате живота на всички около себе си, внасяйки хармония, самочувствие и удовлетворение във всичко.

Нашият подход - Ethics

Холистичен подход

към вашата личност

ETHICS Dr. Kostov е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние скулптираме тялото, лицето и ума, като разглеждаме личността ви в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от вашето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с вас ще постигнем баланса и самочувствието, които търсите.

Нашият екип

Д-р Костов - дерматолог и основател на естетичен център Ethics

д-р Костов

основател на Ethics

Ваня Стайкова

Body Sculpting консултант

Марина Монева

Body Sculpting терапевт

Технологии

COOLTECH Криолиполиза - Ethics гр. Пловдив
CoolTech
CoolTech е сред най-безопасните и ефективни технологии за провеждане на криолиполиза, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки.
Vela Shape 3 - Ethics гр. Пловдив
Velashape III
Velashape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания, която използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум.
Ethics - Естетични процедури с X-Wave
X-Wave
X-Wave е технология, която използва силата на механичните вибрации, за да редуцира целулита и да изглади и тонизира кожата на корема, седалището и бедрата.
stria ex
Stria Ex е единствената технология в България, която комбинира професионални процедури с кремове за домашна грижа, за да редуцира стриите с до 80% без болка и странични ефекти.

Запазете своята

консултация

Запазете своето безплатно  интервю в ETHICS Dr. Kostov, на което да ни разкажете повече за вашите предизвикателства и да разберете повече за начина, по който скулптираме вашите ум, лице и тяло.