Scroll Top
Начало » Услуги » Mommy Makeover

Всяка мама
се нуждае

ОТ ВРЕМЕ ЗА СЕБЕ СИ

Подарете си доза любов, като оформите тялото си и си върнете своята желана форма. Лекарите и специалистите в ETHICS Dr. Kostov ще се погрижат за вас с помощта на иновативните ни процедури за оформяне на тялото. 

Да бъдете майка е от онези метаморфози, при които промяната буквално започва отвътре-навън.

Периодът след раждане е белязан от множество промени, които продължават да се случват с вашето тяло и оказват най-силен ефект върху кожата, талията, седалището и бедрата.

ETHICS Dr. Kostov, секцията Body Sculpting ви помага да се възстановите след всички тези промени и да върнете своята желана форма. Нашият екип от бодишейпинг специалисти подготвя индивидуален план специално за вас и проявява лично отношение във всеки един момент от вашето преживяване.

Нашият подход - Ethics
Нашият подход

В ETHICS Dr. Kostov, в секцията ни по Body Sculpting, скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ви в нейната цялост. Ние анализираме детайлно всеки един аспект от вашето ежедневие. Съчетаваме опита на множество специалисти и водещи естетични технологии, за да създадем индивидуален план, чрез който заедно с вас ще постигнем баланса и самочувствието, които търсите.

Numbers_1_120x120

Провеждаме безплатна консултация, на която ще ни разкажете за вашите предизвикателства.

Numbers_2_120x120

Създаваме индивидуален план за постигане на вашата желана трансформация.

Numbers_3_120x120

Мотивираме ви, като наблюдаваме вашия прогрес и ви показваме постигнатите резултати.

Numbers_4_120x120

Продължаваме да се грижим за вас, като ви помагаме да поддържате желаната форма.

трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

ЦЕНИ

Единични процедури

 
  • Velashape 3 – малка зона – 240 лв.
  • Velashape 3 – голяма зона – 300 лв.
  • Криолиполиза CoolTech – малка зона – 250 лв.
  • Криолиполиза CoolTech – голяма зона – 400 лв.
  • Антицелулитна терапия X-WAVE – 70 лв. 
  • Stria EX – зона 10 cm2 – 70 лв. 
  • Stria EX – зона 20 cm2 – 105 лв.
  • Stria EX – зона 30 cm2 – 140 лв.
  • Кремове за домашна грижа –  170 лв. 

НАМАЛЕНИя ПРИ пакетни услуги

Тъй като всяка мама е специална, ние създаваме индивидуален план с процедури и терапии за всяка от вас. Съобразяваме планът с килограмите, наличието на стрии, мазнини, отпуснатата кожа и други предизвикателства, от които искате да се освободите. Планът ни винаги е с по-изгодни цени, в сравнение с единичните процедури. 

Често задавани въпроси

CoolTech е сред най-безопасните и ефективни технологии за провеждане на криолиполиза – неинвазивна процедура, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки. Използваме специален апликатор, който засмуква мастната тъкан в третираната зона и редуцира температурата ѝ до -8 градуса. Това кара мастните клетки да кристализират, предизвиква тяхната апоптоза (или умъртвяване), а тялото ги отделя по естествен път.

Една процедура може да елиминира до 30% от нежеланите мастни натрупвания, като този процент може да варира от редица фактори (тегло, хранителен режим, двигателна активност и др.). Веднъж премахнати, те не се появяват никога повече.

VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания. Тя използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко загряване на мастните клетки, заобикалящата ги съединителна тъкан и колагеновите фибри. Повишената температура подобрява кръвообращението, микроциркулацията на клетъчно ниво и образуването на нови колагенови влакна. Резултатът – по-стегната, по-равна и по-еластична кожа по тялото.
X-WAVE е иновативна технология, която използва силата на насочените вибрации, за да постигне отлични резултати в подобряването на цялостното състояние на кожата и редуцирането на целулита. Насочените вибрации засилват микроциркулацията в третираните тъкани, помагат им да се освободят от излишните токсини и редуцират подкожните сраствания, които предизвикват появата на портокалова кожа.
Stria Ex е иновативна методика за заличаване на стрии без болка и странични ефекти, която комбинира професионални процедури с козметика за редовна домашна грижа. Използвайки специален вакуумен апликатор, засилваме кръвообращението в третираната зона, което задейства естествените процеси в организма по възстановяване на тъканите и допринася за редуциране на стриите с до 80%.

CoolTech, VelaShape III, X-WAVE и Stria Ex са напълно безопасни и сертифицирани технологии. Ако по време на вашата консултация установим определени противопоказания, ще проведем допълнителни консултации с нашите специалисти и ще съставим вашия индивидуален план така, че отново да постигнем целевите резултати.

Процедурите, извършвани в комбинация от CoolTech, VelaShape III, X-WAVE и Stria Ex, са подходящи за зоните: корем, паласки, седалище, бедра (вътрешна и външна част, брич, банана рол) и в определени случаи двойна брадичка.

В първите минути от терапиите с CoolTech е възможно да усетите дискомфорт в следствие на изстудяването, след което процедурата протича приятно.

Процедурите с X-WAVE са комфортни и неинвазивни.

Терапиите с VelaShape III са напълно безболезнени, като нашите клиенти ги оприличават на приятен, отпускащ и загряващ масаж.

Процедурите със Stria Ex са напълно безболезнени.

Резултатите от процедурите ETHICS за Body Sculpting се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици. Те зависят строго от начина ви на живот и препоръките за хранително-двигателен режим от нашите специалисти.

Не. Процедурите в ETHICS Dr. Kostov, за Body Sculpting, са неинвазивни и не се нуждаете от възстановителен период. Ако вашият индивидуален план включва хранителен и тренировъчен режим, ще трябва да промените вашата ежедневна рутина.

Определяме конкретния брой процедури след първоначалната консултация, като детайлно описваме честотата, комбинацията и продължителността им във вашия индивидуален план и ги съобразяваме с изискванията на хранително-двигателния ви режим.

ETHICS Dr. Kostov, секцията за Body Sculpting е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние оформяме тялото и ума.

Помагаме ви да определите вашата желана форма. И точно като вътрешния ви глас, отдадено ви насърчаваме във всяка една стъпка към постигането ѝ, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсите. Защото вярваме, че имате право да харесвате и тялото, и личността си.

Не от суета. От любов към себе си.

Технологии

COOLTECH Криолиполиза - Ethics гр. Пловдив
CoolTech
CoolTech е сред най-безопасните и ефективни технологии за провеждане на криолиполиза, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки.
Vela Shape 3 - Ethics гр. Пловдив
VelaShape III
VelaShape III е най-популярната технология за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания, която използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум.
Ethics - Естетични процедури с X-Wave
X-Wave
X-Wave е технология, която използва силата на механичните вибрации, за да редуцира целулита и да изглади и тонизира кожата на корема, седалището и бедрата.
stria ex

Stria Ex е единствената технология в България, която комбинира професионални процедури с кремове за домашна грижа, за да редуцира стриите с до 80% без болка и странични ефекти.

безплатна

консултация

Отново към добра форма и след бременността! Направете първата стъпка, като запазите своето безплатно интервю за Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov, на което да ни разкажете повече за вашите предизвикателства и да разберете повече за начина, по който скулптираме вашите ум и тяло.

ОБАДете НИ СЕ