Scroll Top

Резултати

Анастасия направи своята първа консултация за Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov през юли 2021 г, когато ни сподели, че дълго време не е успявала да намали упоритите мастни натрупвания в областта на корема.

Мая потърси холистичния подход на ETHICS Dr. Kostov за Body Sculpting, защото искаше да подчертае своята фигура и да постигне своята желана форма. 

Още с идването си в ETHICS Dr. Kostov, в секцията за Body Sculpting, Калина вече беше в идеална форма. Тя потърси нашите услуги, защото искаше да завинаги да се раздели с целулита и да постигне своя изящен външен вид.

Деян ни посети в разгара на юли 2021. По време на неговата безплатна консултация, той ни сподели, че дълго време се опитва да се справи с нежеланите мазнини в областта на корема, но диетите и тренировките, които е пробвал до момента, не са дали резултат. 

Атанас потърси холистичния подход на за Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov, защото срещаше трудности в постигането на по-атлетична и по-стегната фигура и оформянето на най-проблемната зона за мъжете – корема.

Росица потърси холистичния подход на ETHICS Dr. Kostov за Body Sculpting, защото искаше заличи стриите, които носеше областта на ханша вече 15 години. Цветът им беше бял, което ги правеше лесно забележими и отдалечаваха Роси от нейната желана форма.