Резултати

Анастасия направи своята първа консултация в ETHICS® Body Sculpting през юли 2021 г, когато ни сподели, че дълго време не е успявала да намали упоритите мастни натрупвания в областта на корема.

Мая потърси холистичния подход на ETHICS® Body Sculpting, защото искаше да подчертае своята фигура и да постигне своята желана форма. 

Още с идването си в ETHICS® Body Sculpting Калина вече беше в идеална форма. Тя потърси нашите услуги, защото искаше да завинаги да се раздели с целулита и да постигне своя изящен външен вид.

Деян ни посети в разгара на юли 2021. По време на неговата безплатна консултация, той ни сподели, че дълго време се опитва да се справи с нежеланите мазнини в областта на корема, но диетите и тренировките, които е пробвал до момента, не са дали резултат. 

Атанас потърси холистичния подход на ETHICS® Body Sculpting, защото срещаше трудности в постигането на по-атлетична и по-стегната фигура и оформянето на най-проблемната зона за мъжете – корема.

Росица потърси холистичния подход на ETHICS® Body Sculpting, защото искаше заличи стриите, които носеше областта на ханша вече 15 години. Цветът им беше бял, което ги правеше лесно забележими и отдалечаваха Роси от нейната желана форма.