Scroll Top
Начало » Ethics® изживяване
ПРЕЖИВЯВАНЕ,
КОЕТО ОФОРМЯ

ТЯЛОТО И УМА

Твоят

оазис

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Още с първата стъпка при нас се потапяш в атмосфера, която те изпълва с хармония и те насочва към целите, които искаш да постигнеш.

img2-700x500
img3-700x500

Body Sculpting

ИНТЕРВЮ
По време на безплатната консултация, в рамките на 30 минути те запознаваме подробно с нашия холистичен подход за оформяне на тялото и ума. Разказваме ти за многобройните решения, които предлагаме, и ти показваме истински резултати, които сме постигнали за други свои клиенти, за да знаеш какво да очакваш.

Индивидуален план

Идва ред на консултациите с нашите специалисти, които детайлно ще изследват множество аспекти на твоето ежедневие като двигателен режим, хранителни навици и цялостно здравословно състояние. Екипът ни работи заедно с ендокринолог, диетолог и лични треньори, чиято експертиза е част от цялостния индивидуален план, в който всяка стъпка към твоята желана форма е разписана до най-малкия детайл.

Специалисти,

КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ

Точно като твоя вътрешен глас, ние отдадено те насърчаваме във всяка една стъпка към постигането на твоята желана форма, защото знаем, че тя ще донесе щастието и самочувствието, които търсиш.

Наблюдаваме

ТВОЯ ПРОГРЕС

Вярваме, че имаш пълното право да харесваш тялото си, а за да го правиш, трябва да виждаш резултатите от своята трансформация. В зависимост от твоя план, периодично взимаме твоите мерки (тегло, BMI, обиколка и др.) и правим междинни снимки на третираните зони от тялото. По този начин ти виждаш резултатите от вложените усилия и имаш мотивацията да продължиш своята трансформация.

Поддържаме твоята

ПЕРФЕКТНА ФОРМА

След постигането на твоите цели, ние продължаваме да се грижим за теб, като ти предоставяме консултации, съвети и допълнителни дейности, с които да поддържаш своята желана форма и смело да трансформираш всичко около себе си.

Трайни

Резултати

Тяхната промяна започна отвътре.

Ние просто им помогнахме да я завършат, като приложихме цялостен подход към личността и създадохме индивидуален план за оформяне на тялото и ума.

Запази своя час за

консултация
На своята първа среща с нас ще ни разкажеш детайлно за предизвикателствата, които искаш да преодолееш, а ние ще ти разкажем подробно за нашия холистичен подход.