3-месечна трансформация: премахване на мазнини и цялостно оформяне на тялото

Проблем

Атанас потърси холистичния подход на ETHICS® Body Sculpting, защото срещаше трудности в постигането на по-атлетична и по-стегната фигура и оформянето на най-проблемната зона за мъжете – корема.

Преди старта на неговото ETHICS® изживяване, неговите мерки в зоната на корема бяха както следва:

  • 5 см над пъпа: 108 cm
  • През пъпа: 110 cm
  • 5 см под пъпа: 110 cm
  • Мастна гънка отдясно: 32 mm
  • Мастна гънка отляво: 32 mm

 

Решение

След като проведохме множество консултации с нашия екип от специалисти, изготвихме индивидуалния план на Атанас, който не само включваше апаратни процедури и хранителен режим, но и активни тренировки 5 пъти в седмицата.

Невероятната тримесечна трансформация на Атанас започна с криолиполиза в областта на корема, извършена с CoolTech – сред най-ефективните и най-безопасните технологии за редуциране на нежеланите мазнини, която предизвиква тяхното неутрализиране чрез контролирано изстудяване.

Продължихме цялостното стягане на кожата оформяне в областта на корема с технологията VelaShape III, която чрез комбинация от вакуум, радиочестота и инфрачервена светлина успя да стопи незасегнатите до момента мастни натрупвания и да оформи тялото на Атанас.

По време на своята индивидуална програма Атанас стриктно спазваше и създаденият от нас режим на хранене, с който си осигуряваше калориен дефицит за още по-бързо постигане на желаните резултати.

Основен момент в неговата трансформация бяха и тренировките, които се осъществяваха по 5 пъти в седмицата и комбинираха кардио и силови упражнения.

Cooltech - Ethics гр. Пловдив
Криолиполиза с CoolTech
1 процедура криолиполиза за контролирано изстудяване и елиминиране на мастните клетки.
Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
Контуриране с VelaShape III
4 процедури за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания.
Изготвяне на тренировъчен режим режим
ХРАНЕНЕ И ТРЕНИРОВКИ

Персонален режим от 4 тренировки на седмица, допълнен от специална диета за калориен дефицит.

трайни

Резултати

Само за 12 седмици Атанас постигна забележителни резултати, като се освободи от нежеланите мазнини в зоната на корема и цялостно оформи своето тяло:

  • 5 см над пъпа: 101 cm (-7 cm) 
  • През пъпа: 103 cm (-7 cm)
  • 5 см под пъпа: 103,5 cm (-6,5 cm)
  • Мастна гънка отдясно: 20 mm (-12 mm)
  • Мастна гънка отляво: 20 mm (-12 mm)
 

Запази безплатна

консултация
ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.

ОБАДИ НИ СЕ