Scroll Top

Премахване на нежеланите мазнини с Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov

Проблем

Деян ни посети в разгара на юли 2021. По време на неговата безплатна консултация, той ни сподели, че дълго време се опитва да се справи с нежеланите мазнини в областта на корема, но диетите и тренировките, които е пробвал до момента, не са дали резултат. Той имаше нужда от холистичната подкрепа за Body Sculpting на ETHICS Dr. Kostov, с която да постигне така желания атлетичен вид.

Преди старта на неговото ETHICS Dr. Kostov® изживяване, мерките на Деян в зоната на корема бяха както следва:

  • 5 см над пъпа: 109 cm
  • През пъпа: 112 cm
  • 5 см под пъпа: 110 cm
  • Мастна гънка отдясно: 32 mm
  • Мастна гънка отляво: 32 mm

Решение

След като проведохме консултации с нашия екип от специалисти, изготвихме индивидуалния план на Деян, който включваше апаратни процедури и подробен хранителен режим.

Трансформацията на Деян започна с криолиполиза в областта на корема, извършена с технологията CoolTech, която е сред водещите технологии за редуциране на мазнините. Чрез нея изстудихме контролирано мастните клетки, за да предизвикаме тяхната апоптоза и да предотвратим на тяхната повторна поява.

След това продължихме със серия от терапии за стягане и оформяне на тялото с VelaShape III. Тази технология комбинира биполярна радиочестота, вакуум и инфрачервена светлина, които буквално стопяват мазнините, стягат кожата и подчертават релефа на мускулите.

По време на своята индивидуална програма Деян стриктно спазваше и създаденият от нас режим на хранене, с който си осигуряваше калориен дефицит за още по-бързо постигане на желаните резултати.

 
Cooltech - Ethics гр. Пловдив
Криолиполиза с CoolTech
1 процедура криолиполиза за контролирано изстудяване и елиминиране на мастните клетки.
Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
Оформяне с VelaShape III
4 процедури за неинвазивно стягане на кожата и премахване на мастните натрупвания.
Изготвяне на хранителен режим
Диетен режим

Персонален хранителен режим за поддържане на калориен дефицит в рамките на няколко седмици.

трайни

Резултати

Само за 8 седмици Деян постигна забележителни резултати, като оформи своето тяло и значително намали обиколката в зоната на корема:

  • 5 см над пъпа: 102 cm (-7 cm)
  • През пъпа: 105,5 cm (-6,5 cm)
  • 5 см под пъпа: 104 cm (-6 cm)
  • Мастна гънка отдясно: 20 mm (-12 mm)
  • Мастна гънка отляво: 20 mm (-12 mm)

 

безплатна

консултация

ETHICS Dr. Kostov и секцията за Body Sculpting е много повече от място, в което ще намерите естетични процедури. Ние скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ви в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от вашето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с вас ще постигнем баланса и самочувствието, които търсите.

ОБАДЕТЕ НИ СЕ