Scroll Top

Редуциране на целулит с VelaShape III

Проблем

Още с идването си в ETHICS® Body Sculpting Калина вече беше в идеална форма. Тя потърси нашите услуги, защото искаше да завинаги да се раздели с целулита и да постигне своя изящен външен вид.

При започване на своето ETHICS® изживяване, размерът на нейния ханш беше 101 cm.

Решение

Нашият екип от специалисти изготви индивидуален 4-седмичен план за Калина, който се състоеше от няколко основни компоненти.

Първият от тях беше провеждането на процедури с VelaShape III – технология, която комбинира инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко загряване на тъканите и колагеновите фибри. 

По-високата температура увеличава кръвообращението, стимулира лимфния дренаж, подобрява клетъчния метаболизъм и засилва образуването на нов колаген. Резултатът – гладка и стегната кожа, с по-малко целулит.

В допълнение, по време на своята 4-седмична трансформация Калина спазваше и създаден от нас, балансиран хранителен режим, съчетан с умерена физическа активност и йога два пъти седмично.

Ethics - Естетични процедури с VelaShape 3
Редуциране на целулит с VelaShape III

4 процедури за неинвазивно стягане на кожата, образуване на нови колагенови фибри и намаляване на неравностите.

Изготвяне на хранителен режим
Хранителен режим

Персонален хранителен режим за поддържане на калориен дефицит в рамките на няколко седмици.

Изготвяне на двигателен режим
Двигателен режим

Умерена двигателна активност всеки ден, допълнена от йога два пъти седмично.

трайни

Резултати

Само за 4 седмици Калина постигна забележителни резултати, като редуцира целулита и намали обиколката на ханша с 3 cm (от 101 cm на 98 cm)

Запази безплатна

консултация

ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.

ОБАДИ НИ СЕ