Заличаване на стрии с Ethics Body Sculpting

Проблем

Росица потърси холистичния подход на ETHICS® Body Sculpting, защото искаше заличи стриите, които носеше областта на ханша вече 15 години.

Цветът им беше бял, което ги правеше лесно забележими и отдалечаваха Роси от нейната желана форма.

Решение

Изготвихме индивидуален двумесечен план за Росица, който беше базиран на Stria Ex – единствената в България иновативна методика (налична само в ETHICS® Body Sculpting), която постига безболезнено редуциране на стриите с до 80%, комбинирайки професионални процедури с козметика за домашна грижа.

Всеки месец извършвахме по 2 терапии в третираната зона. Използвахме специален апликатор, който чрез вакуум засмуква и изтегля кожата. 

Така засилихме кръвообращението в желаната зона, за да може кожата да се насити с кислород, тъканите да се освободят от излишните вещества и естествените процеси по възстановяване в организма да се задействат.

Паралелно с това, Росица използваше стриктно приложението на кремовете за домашна грижа, които се нанасят веднъж дневно в периодите между отделните процедури. Благодарение на богатите си съставки, те подобряват външния вид на кожата, стимулират образуването на колаген и предотвратява появата на нови стрии.

Процедури със Stria Ex

Stria Ex е иновативна методика за заличаване на стриите без странични ефекти, която можете да намерите единствено в ETHICS® Body Sculpting.

Кремове за домашна грижа

Подобряват външния вид на кожата, стимулират образуването на колаген и предотвратява появата на нови стрии 

трайни

Резултати

Само за 8 седмици стриите на Роси придобиха телесен цвят, което доведе до тяхното заличаване почти изцяло и засили увереността в собствената ѝ фигура.

Запази безплатна

консултация
ETHICS Body Sculpting е много повече от място, в което ще намериш естетични процедури. Ние скулптираме тялото и ума, като разглеждаме личността ти в нейната цялост. Анализираме детайлно всеки един аспект от твоето ежедневие и създаваме индивидуален план, чрез който заедно с теб ще постигнем баланса и самочувствието, които търсиш.

ОБАДИ НИ СЕ