Scroll Top

CoolTech – най-безопасната и ефективна технология за криолиполиза

CoolTech – най-безопасната и ефективна технология за криолиполиза

Чудили ли сте се как да премахнете нежеланите мазнини от тялото си? Може би сте мислили да се подложите на липосукция, но сте били отблъснати от нейната инвазивна природа. За щастие, в справянето с вашето предизвикателство, това не е нужно. Съществува нехирургична алтернатива наречена криолиполиза, която е също толкова ефективна за премахване на упоритите мастни натрупвания.

В ETHICS Body Sculpting премахваме нежеланите мазнини, като подхождаме холистично към вашата желана форма. Използваме експертизата на водещи специалисти в областта на естетичната медицина и работим с утвърдени апаратни технологии на пазара CoolTech и VelaShape III. За по-ефективни и дълготрайни резултати, ние можем да ви изготвим индивидуален хранителен и тренировъчен режим.

В тази статия ще ви запознаем по-подробно с една от най-безопасните и ефективни технологии за криолиполиза – CoolTech. В следващите редове ще получите отговор на въпросите:

 1. Какво представлява криолиполизата
 2. Какви са предимствата на CoolTech технологията
 3. За кои области на тялото е подходяща криолиполизата
 4. Какви са резултатите от оформящия ефект от криолиполиза с CoolTech
 5. Защо е важен холистичният подход при оформяне на тялото

1. Какво представлява криолиполизата

Криолиполизата е неинвазивна и безболезнена криогенна технология, която чрез контролирано изстудяване елиминира излишните мастни натрупвания. При процедурата се използва специален апликатор, който засмуква мастната тъкан в третираната зона и редуцира температурата ѝ до -8 градуса. Това кара мастните клетки да кристализират и предизвиква тяхната апоптоза (т.е. тяхното естествено разрушаване). В рамките на 2-3 месеца, организмът изхвърля унищожените мастни клетки по естествен път чрез отделителната система и лимфата – подобно на отделянето на токсини или мастни киселини при отслабване. През това време кожата произвежда еластин и колаген, което ѝ позволява да остане стегната и да не увисне както при липосукцията.

Една процедура елиминира до 30% от нежеланите мастни натрупвания, но е важно да се отбележи, че този процент може да варира от редица фактори като тегло, хранителен режим, двигателна активност и други.

2. Какви са предимствата на CoolTech технологията

В естетичните центрове по света, CoolTech е сред най-модерните и предпочитани апарати за неинвазивно и неоперативно отстраняване на мазнини. Ето някои от предимствата на технологията:

 • Унищожава завинаги мастните клетки
  Най-големият плюс на криолиполизата с CoolTech е, че унищожените мастни натрупвания не могат никога повече да се възобновят. Всеки от нас се ражда с генетично заложен брой мастни клетки. Поради нездравословен начин на живот, те могат да се увеличат в ранна тийнейджърска възраст. След това човешкият организъм е неспособен да произведе нови, освен ако не възникнат аномалии.
  Когато спортуваме и спазваме строг хранителен режим, ние изпразваме съдържанието на мастните клетки и те се свиват. Когато обаче започнем отново да ги подхранваме, те се разширяват. Това е и причината при цялостно отслабване, загубата на тегло в най-проблемните зони да остане незабележима. Криолиполизата с CoolTech действа точно върху тези упорити зони. Нейната технология на изстудяване води до разрушаване на мастните клетки завинаги. Третираната зона няма как да възстанови предишните си размери.
 • Естествено разрушава и отстранява мастните натрупвания
  Криолиполизата с CoolTech е базирана на уязвимостта на мастната тъкан към ниски температури. Когато мастните киселини в мастните клетки се охладят, те се кристализират, което води до тяхното разрушение – т.нар. апоптоза. В следствие на това те се изхвърлят от тялото по естествен път през лимфната система. За да не бъде стресиран организмът, процесът се случва поетапно и продължава около 2-3 месеца. Това дава време на кожата да произведе достатъчно колаген и еластин, за да остане стегната.
 • Безболезнена, безвредна и без възстановителен период
  Криолиполиза с CoolTech е високоефективна, щадяща тялото и много по-достъпна алтернатива на липосукцията. Процедурата няма възстановителен период и е безболезнена, а резултатати от нея са също толкова впечатляващи. Възможно е единствено да има краткотраен дискомфорт, който изчезва до няколко часа след процедурата и не изисква лечение. При криолиполиза с CoolTech не се увреждат околните тъкани, защото за разлика от мастните клетки, те са устойчиви на кристализация при охлаждане. Процедурата е безвредна и за кожата, мускулите и останалите органи.Важно: Желателно е криолиполизата да се избягва при бременност или предполагаема такава, при сърдечно-съдови заболявания, при имплатирани пейсмейкъри, трансплантации или метални протези, при тромбоза, тромбофлебит или прием на противосъсирващи медикаменти, както и при студова алергия, независимо към кои части на тялото се проявява.
 • Сертифициран в ЕС и САЩ апарат
  Апаратът е създаден от световноизвестната испанска компания за медицински технологии Cocoon Medical. Той е сертифициран от Европейския съюз за безопасна употреба и от високоавторитетната държавна Агенция за храните и лекарствата (FDA) на САЩ.

3. За кои области на тялото е подходяща криолиполизата

Много пациенти избират да третират областта на корема с криолиполиза. Това обаче не е единствената проблемна зона, подходяща за процедурата. Криолиполиза с CoolTech е идеална за третиране на различни области на тялото. Процедурите, извършвани от CoolTech са подходящи за зоните:

 • Корем
 • Паласки
 • Седалище
 • Бедра (вътрешна и външна част, брич, банана рол)
 • Определени случаи двойна брадичка

4. Какви са резултатите от оформящия ефект от криолиполиза с CoolTech

Резултатите от криолиполиза с CoolTech се наблядават постепенно, в рамките на няколко седмици. Те зависят строго от начина на живот на пациента и от препоръките за хранително-двигателен режим от нашите специалисти. Обикновено при повечето случаи, резултатите са видими още след първите 15 дни, а финалните резултати – 2 месеца след процедурата.

При някои клиенти резултатите продължават да се подобряват и през третия месец след криолиполиза. След процедурата обработваната зона намалява с 1.3 см до 5.3см ±. Една сесия унищожава до 30% от нежеланите мастни натрупвания. Около 3 процедури са нужни, за да бъдат елиминирани до 70% от мастните клетки завинаги. Това превръща криолиполизата в една от най-търсените процедури за премахване на нежелани мазнини.

5. Защо е важен холистичният подход при оформяне на тялото

В ETHICS Body Sculpting премахваме нежеланите мастни натрупвания, като подхождаме холистично към вашата желана форма. Използваме експертизата на водещи body sculpting специалисти, като я съчетаваме с изготвянето на индивидуален хранителен и тренировъчен режим и я комбинираме с най-новите и неинвазивни технологии в съвременната медицинска естетика, които предоставят ефективни и комфортни процедури. Използваме световно признати технологии в естетичната медицина – CoolTech и VelaShape III, които са напълно безопасни и одобрени от FDA.

В ETHICS Body Sculpting проявяваме индивидуално отношение към всеки клиент. По време на безплатната консултация ни споделяте повече за вашите предизвикателства по пътя към желаната фигура, вашето ежедневие и навици. С помощта на тази информация за вашето тяло и живот, можем да бъдем максимално полезни в предлаганите възможности към вас.

Ние вярваме, че здравият дух и здравото тяло вървят ръка за ръка. Смятаме, че за преследването на крайната цел е нужно да погледнем отвъд нея, за да постигнем желаните резултати. С други думи казано – положителната промяна идва отвътре навън. За да сме сигурни, че посрещате всеки един момент със самочувствие, екипът ни проявява грижа не само към външния ви вид, но и внимание към състоянието на вашия дух.


Мисията стегнато и тонизирано тяло е напълно възможна и вие вече знаете как да я постигнете. Започнете своето трансформиращо и оформящо изживяване с ETHICS Body Sculpting. Запазете своята безплатна консултация още сега на или ни се обадете на +359 893 333 384.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ
Свали наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“

Comments (1)

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.