Scroll Top

Топ 3 естетични терапии за оформяне на тялото след коледния сезон

FB_OG_~1

Коледните и новогодишни празници са едни от най-чаканите през цялата година. Те са време за срещи с любими хора, за топли семейни сбирки, за трапеза, пълна с вкусни домашно приготвени блюда и за много смях и веселие. Покрай тях, обаче, здравословният начин на живот, тренировките и балансираното хранене често остават на заден план. Релаксът, тематичните партита и апетитните почерпки надделяват. Как да се върнем във форма след коледните празници? Кои са топ 3-те естетични терапии за оформяне на тялото след коледния сезон, прочетете в следващите редове.

  1. Премахванe на упоритите мастни натрупвания с CoolTech
  2. Редуциране на целулита с VelaShape III
  3. Стягане на отпуснатата кожа с X-WAVE
  4. Промоционални коледни пакети за терапии с иновативни технологии

Топ 3 естетични терапии за оформяне

В ETHICS Dr. Kostov и програмата ни за Body Sculpting вярваме, че здравето отвътре личи отвън и затова практикуваме холистичния подход за оформяне на тялото. Смятаме, че ключът към постигане на желаната фигура се крие в комбинация от правилно хранене, редовна физическа активност и терапии с иновативни технологии. Нашият екип от професионалисти преследва ефективните и задържащи се дълготрайни резултати. Подкрепяме нашите клиенти във всяка една крачка от тяхната трансформация, защото смятаме, че всеки има право да харесва не само личността, но и тялото си. Не от суета. А от любов към себе си.


1. Премахване на упоритите мастни натрупвания с CoolTech

Нежеланите мазнини се наслояват в най-упоритите зони на тялото и биват премахвани по-трудно. Те често не реагират на самостоятелни традиционни диети и упражнения, а най-успешно се елиминират със съчетание от естетични процедури, индивидуални тренировъчни и хранителни режими. Нашите специалисти с радост ти споделят 5 съвета за премахването на мастните натрупвания в областта на корема.

Процедурата, която най-ефективно редуцира подкожните мазнини е криолиполизата с CoolTech. Тя представлява неинвазивна процедура, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки. Използва се специален апликатор, който засмуква мастната тъкан в третираната зона и редуцира температурата ѝ до -8 градуса. По този начин мастните клетки се кристализират, след което тялото ги отделя по естествен път. Една процедура елиминира до 30% от нежеланите мастни клетки. Веднъж премахнати, те не се появяват повторно. Този процент може да варира в зависимост от редица фактори като теглото на клиента, неговият хранителен режим, двигателна активност и др.

Криолиполизата с CoolTech може да бъде съчетана с терапия с VelaShape III, която чрез комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум предизвика дълбоко загряване на мастните клетки. Апаратът редуцира размера на мастните натрупвания и стимулира образуването на колаген. Всичко това допринася за подобрения вид на кожата.

CoolTech терапия с VelaShape III

2. Редуциране на целулита с VelaShape III

Лежерното ежедневие по време на празниците и сладките и тестени изкушения могат да допринесат за образуването на целулит по тялото. Истината, че никой не е застрахован срещу това предизвикателство. Поради специфичния си начин на образуване, той може да се запази дори след празниците. Ключът към успешното редуциране на портокаловата кожа се крие в комбиниран подход от правилно хранене, редовна физическа активност и иновативни естетични процедури. В статията какво включва печелившата комбинация за редуциране на целулита може да научите повече за цялостните решения за справянето с него.

Най-известната технология за редуциране на портокаловата кожа е VelaShape III. Апаратът използва комбинация от инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да загрее тъканите и колагеновите фибри в дълбочина. По този начин предизвиква увеличаване на кръвообращението, стимулира лимфния дренаж, подобрява клетъчния метаболизъм и засилва образуването на нов колаген. Кожата се изглажда и става по-еластична и стегната. Целулитът е видимо редуциран след първата терапия. Често клиентите ни оприличават процедурата на приятен, отпускащ и загряващ масаж. Тази естетична процедура може да се съчетае с терапия с X-WAVE – уред, който чрез силата на насочените вибрации редуцира целулита и стяга кожата.

VelaShape III технология за редукция на целулита

3. Стягане на отпуснатата кожа с X-WAVE

Дори и да сте успели да свалите излишните килограми по време на коледния сезон, едно друго предизвикателсво може да се изпречи на пътя ви – отпуснатата кожа. Сред най-често срещаните причини за образуването на отпусната кожа е рязката загуба на тегло. Нашите специалисти препоръчват холистичния подход за стягане и изглаждане на кожата, който както вече споменахме включва и хранително-тренировъчен режим, и естетични процедури с иновативни технологии.

X-WAVE е иновативна технология за стягане на кожата. Апаратът използва силата на насочените вибрации, засилва микроциркулацията в третираните тъкани и стимулира отделянето на излишните токсини. Освен за провеждане на процедури за стягане на кожата, технологията се използва за редуциране на целулита, лечение на стрии, подобряване на циркулацията на кръвта и клетъчния метаболизъм. Процедурата с X-WAVE е напълно безопасна, при нея не се наблюдават странични реакции. Възможни са единствено леко и временно зачервяване на третираната зона, оток и сърбеж, които отминават до няколко часа след терапията.

X-WAVE иновативна технология

4. Промоционални коледни пакети за терапии с иновативни технологии

Грижата за тялото не трябва да се случва само преди или след празниците. За постигане на желаната фигура е нужна постоянна грижа. Какво по-добро начало от положителната промяна на тялото и ума през предстоящата нова година. Специално за празничния сезон, ние от Ethics Body Sculpting, сме изготвили промоционални пакети за оформяне на тялото в четири основни предизвикателства пред фигурата – подкожни мазнини, целулит, отпусната кожа, стрии и пълно възстановяване след раждане. Подарете си нежна грижа и време за себе си. А защо да не изненадате и ваш любим човек.

Всяко от предизвикателствата сме разделили в 2 основни пакета с основни или с премиум процедури. Индивидуален план пакет Ethics Entry включва една зона всички необходими терапии. Premium пакетът Пълна промяна включва 3 зони, всички нужни терапии.

За тези от вас, които искат да се сбогуват с портокаловата кожа сме изготвили промоционален пакет Целулит. Ethics Entry пакетът включва всички необходими терапии на 1 зона на тялото. А с пакет Сбогом портокалова кожа получавате всички необходими терапии с 2 апаратни технологии на 1 зона от тялото.

Добавихме и пакет за премахване на стрии. Пакетът Entry Малка зона включва 3 терапии на 1 зона. А с пакет Premium Сбогом стрии ви предлагаме 3 терапии на 1 зона. Заедно с терапиите получавате и пълния комплект кремове за домашна грижа.

И не на последно място, сме изготвили пакет за пълно възстановяване след раждане. Пакет Ethics Entry включва всички необходими терапии на зона корем. А premium пакетът Top Mommy Makeover ви дава всички необходими терапии на 3 зони. Подарете си грижа за себе си сега и се възползвайте в подходящо за вас време.

Коледни пакети - Ethics

Влизането във форма след коледния сезон е напълно възможно и вие вече знаете как. Време е да пристъпите към оформянето на вашите тяло и ум с Body Sculpting в ETHICS Dr. Kostov. Възползвайте се от промоционалните ни коледни пакети. Запазете своята безплатна консултация още сега или ни се обадете на +359 893 333 384.

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ
Свалете наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.