Бързи и лесни съвети за стегната кожа на ръцете

Holistichen_stegnata-koja_1126x540

Слънчевите дни са вече тук. С покачването на температурите е време да захвърлим дебелите зимни пуловери и да върнем в гардероба любимите рокли, тениски и топове. Често обаче пролетните и летни дрехи, които показват повечко плът, са причина за дискомфорт на дамите, които се сблъскват с предизвикателството отпусната кожа.

Една от най-уязвимите части от женското тяло са ръцете. За щастие, решение на това предизвикателство съществува. В Ethics Body Sculpting ви помагаме да стегнете и тонизирате отпуснатата кожа на ръцете, за да неутрализирате нейните ефекти върху вашето щастие.

Смятаме, че всяка жена има правото да се чувства добре в собствената си кожа и да върви напред със самочувствие, било то на плажа, в градската среда, в офиса или у дома. Не от суета, а от любов към себе си.

Ето защо в тази статия ви споделяме бързи и лесни съвети за стегната кожа на ръцете. Отговаряме на въпросите:

 1. Какви са честите причини за появата на отпусна кожа на ръцете
 2. Какъв хранителен режим е нужен за справяне с отпуснатата кожа
 3. Какви упражнения са подходящи за стягане и тонизиране кожата на ръцете
 4. Кои са иновативните процедури за стягане на кожата
 5. Какво включва вашия индивидуален план за стягане и тонизиране на кожата на ръцете с ETHICS Body Sculpting

Бързи и лесни съвети за стегната кожа на ръцете - Ethics

1. Какви са честите причини за появата на отпусната кожа на ръцете

Отпуснатата кожа е все по-често срещано и упорито предизвикателство, което може да се получи навсякъде по тялото като корем, бедра, ръце, брадичка, челюст и клепачи. Множество фактори допринасят за нейната поява. Сред тях са продължителното поддържане на наднормено тегло, последвано от рязка загуба на килограми, стареене, водене на нездравословен начин на живот, липса на физическа активност, недостиг на важни хранителни вещества, както и бременност и раждане. А за кожата на лицето влияе и продължителното излагане под слънчевите лъчи.

В статията Мисията възможна: Трайно стегната визия с холистичен подход ви разказваме по-подробно за всяка една от причините за появата на отпусната кожа.

Важно: Понякога нежеланите мазнини погрешно могат да бъдат възприети за отпусната кожа. Ако тези мазнини бъдат изгорени, кожата ще изглежда стегната и здрава. Събрахме 5 съвета за премахването на мастните натрупвания в областта на корема, за да ви бъдем от полза в разрешаването и на това предизвикателство.

Чести причини за появата на отпусната кожа на ръцете

2. Какъв хранителен режим е нужен за справяне с отпуснатата кожа

Правилното хранене е ключово за оформянето на желаната фигура. Когато става дума за отпусната кожа на ръцете, обаче, хранителният режим сам по себе си не би бил достатъчен, за ефективното тонизиране и стягане на кожата. За целта е нужен комбиниран подход от здравословно хранене, подходящи тренировки и процедури с иновативни технологии.

Ето няколко съвета за това как да подобрите хранителните си навици, за да наблюдавате по-бързи и задържащи се резултати.

 • Колаген, колаген и пак колаген
  Заложете на храни съдържащи колаген. Колагенът играе ключова роля за запазване еластичността на кожата. Той е протеин, който образува съединителната тъкан в тялото. По начало, нашето тяло има способността само да произвежда този протеин, но с напредването на възрастта тази му способност се забавя. Други причини като нездравословно хранене, хормонален дисбаланс и продължителна дехидратация, също допринасят за намаляването на колагена. Храните съдържащи колаген са костните бульони, яйчния белтък, риба, стриди и други морски дарове. Хранителните добавки са също добър начин за набавяне на колаген.
 • Висококачествени протеини и мазнини
  Не всеки протеин има еднаква стойност и всички необходими аминокиселини. Избирайте висококачествените такива като риба, пуешко месо, соеви култури и бобови растения. Стане ли въпрос за мазнини, забравете за олиото. Заложете на авокадо, маслини, кокос и сурови ядки.
 • Любимият витамин C
  Като силен антиоксидант, витамин С насърчава производството на колаген и прави кожата по-здрава и сияйна. Заложете на цитрусите, зеленолистните растения и лютите чушки. Изпробвайте нестандартни рецепти, с които да включите  тези храни в менюто си.
 • Повече вода за по-добра хидратация
  Необходими са ви от около два литра вода на ден – това е между 6-8 чаши. Нека броенето започне сега! За повече вкус и свежест може да изстискате лимон във вашата вода или да добавите листа мента или нарязани на тънко резенчета краставица.
 • Чао алкохол, сбогом кафе и цигари
  Еластичността на кожата намалява при тютюнопушене и при консумация на алкохол и кофеин. Тя става дехидратирана и натуралното производство на колаген намалява. Препоръчваме ви значително да намалите цигарите, кафето и алкохола.

Какъв хранителен режим е нужен за справяне с отпуснатата кожа

3. Какви упражнения са подходящи за стягане и тонизиране кожата на ръцете

Упражненията и разнообразните тренировки са сред най-ефективните начини за стягане кожата на ръцете. Ето част от тях, които може да практикувате ежедневно:

 • Лицеви опори
  Лицевите опори са подходящи упражнения за стягане на гърдите, гърба, корема и най-вече на ръцете. Ако се затруднявате при тяхното изпълнение, може да ги адаптирате спрямо възможностите си като свиете краката и се подпрете на колене. Лицеви опори могат да се изпълняват и в изправено положение на стена.
 • Добрият стар планк
  Това упражнение ще ви помогне със стягането кожата на ръцете и също така ще тонизира коремната област. За целта е нужно да легнете на пода по корем и да поставите ръце с дланите надолу точно под раменете. Разширете леко краката и повдигнете тялото си на пръсти. Дръжте гръбнака изправен и тялото стегнато. Задръжте така поне 30 секунди и постепенно увеличете времето.
 • Набиране на стол
  Застанете с гръм на застопорен стол. Подпрете ръце на неговата седалка и опънете краката си напред. Започнете за изпълнявате набирания с ръце. Може да правите упражнението като вместо стол използвате дивана, спалнята или ако сте на открито – пейката в парка.
 • Вдигане на гирички
  Не е нужно да ходите на фитнес, за да изпълните това упражнение. Достатъчно е да имате една гиричка вкъщи или друга удобна тежест, която може да използвате. Хванете гирите пред тялото си и свийте ръце в лактите и след това ги повдигнете над главата. Може да започнете с 3 серии по 10 повторения с гирички, които тежат 2-3 килограма.
 • Упражнения с ластик
  Упражненията с ластик за съпротивление и издръжливост са чудесен начин за стягане кожата на ръцете. В YouTube може да откриете куп видеа с разнообразни упражнения, които може да приспособите и при желание да ги направите свои.
 • Боксови удари
  Боксовите удари са чудесен начин да стегнете кожата на ръцете. Изпълнете 3 серии по 10 удара на всяка ръка. Не е нужно да имате боксови ръкавици или боксова круша. А ако желаете да експериментирате, може да се придобиете с такива.
 • Йога и пилатес
  Ползите от йога и пилатес се простират от физическото до душевното и емоционално състояние на човек. Стягат цялото тяло, като определени пози от вида на Войн 1 и 2, тонизират ръцете и раменните мускули.

Какви упражнения са подходящи за стягане и тонизиране кожата на ръцете

4. Кои са иновативните процедури за стягане на кожата

Грижата за тялото е грижа за самочувствието. Грижата за самочувствието е любов към себе си. За по-бързото и ефективно справяне с отпуснатата кожа на ръцете, ние от Ethics Body Sculpting използваме иновативни безоперативни процедури. Предлагаме на нашите клиенти най-новите технологии в съвременната естетика, които предоставят ефективни и комфортни процедури. Уповаваме се на експертизата на водещи специалисти в областта на естетичната медицина и работим със световно признати технологии – CoolTech, VelaShape III и X-WAVE , които са напълно безопасни и одобрени от FDA. Процедурите, извършвани в комбинация от трите апарата, са подходящи за елиминиране на нежеланите мазнини, редуциране на целулита и стягане на отпуснатата кожа.

VelaShape III и X-WAVE са двата уреда, използвани за стягане на отпуснатата кожа на ръцете. VelaShape III комбинира инфрачервена светлина, биполярна радиочестота и вакуум, за да предизвика дълбоко и прецизно загряване на тъканите и колагеновите фибри. Инфраред вълните и биполярната радиочестота повишават температурата на тъканите, което от своя страна увеличава кръвообращението, стимулира лимфния дренаж, подобрява метаболизма и засилва образуването на нов колаген. След процедурата, целулитът е редуциран, а кожата е гладка, стегната и тонизирана.

Стягане на отпуснатата кожа на ръцете с VelaShape III и X-WAVE

X-WAVE, от своя страна, използва силата на насочените вибрации, за да постигне безупречни резултати в подобряването на цялостното състояние на кожата. Насочените вибрации засилват микроциркулацията и притока на кръв в третираните тъкани, което им помага да се освободят от излишните токсини. След процедурата кожата е по-еластична, гладка и стегната. Терапията е безболезнена без възстановителен период. Странични ефекти не се наблюдават, но е възможно в редки случаи да се появи временно зачервяване на третираната зона и сърбеж.

Иновативни процедури за стягане на кожата

5. Какво включва вашия индивидуален план за стягане и тонизиране на кожата на ръцете с ETHICS Body Sculpting

В Ethics Body Sculpting вярваме в холистичния подход за справяне с предизвикателствата по пътя към желаната фигура. Индивидуалния план за стягане и тонизиране на ръцете включва хранителен режим, изготвен от нутрициолог, тренировъчен план, съобразен с индивидуалните нужди, предпочитания и интереси на нашите клиенти и процедури с иновативни технологии.

Разгледайте индивидуалните планове, които съставихме за справяне с предизвикателствата по пътя към оформения силует за нашите клиенти, както и техните изящни резултати, и вземете своето решение.


Вече знаете как да стегнете и тонизирате отпуснатата кожа на ръцете. Ние от ETHICS Body Sculpting сме тук, за да ви съдействаме във всяка една крачка към постигането на желаната фигура. Запазете своята безплатна консултация или ни се обадете на +359 893 333 384. Очакваме ви!

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Свали наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“

Comments (2)

Im very happy to find this web site. I wanted to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely liked every bit of it and i also have you book-marked to see new things in your website.

Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Leave a comment