Мисията възможна: Трайно стегната визия с холистичен подход

Trayno_stqgane_na_kojata_1126x540

Топлите дни са на една ръка разстояние. Готови ли сте за тях? Ако стегнатото тяло е на върха в списъка ви с резолюции за 2022 г., сега е най-доброто време да започнете здравословен и балансиран режим, който ще наклони везните на ваша страна веднъж завинаги. Мисията трайно стегната и гладка визия е възможна. Ключът към справянето с отпуснатата кожа се крие в холистичния подход.

В Ethics Body Sculpting ви помагаме да се справите с всяко едно предизвикателство като подхождаме комплексно към вашата желана форма. Вярваме, че отпуснатата кожа е предизвикателство, с което можете да се преборите с комбинация от правилно хранене, редовна физическа активност, грижа за кожата и терапии с иновативни технологии. Ние си стремим да ви предоставим бързи, ефективни и задържащи се дълготрайни резултати. Именно затова използваме експертизата на диетолог, фитнес треньор и специалист в областта на естетичната медицина.

В тази статия ще ви запознаем с естеството на отпуснатата кожа и ще ти споделим как да я стегнете и тонизирате с най-ефективните иновативни технологии за стягане на кожата на тялото. Заедно ще разгледаме по-подробно резултатите от процеса. Ето и кои са въпросите, с които ще ви запознаем по-отблизо:

 1. Защо се появява отпусната кожа
 2. Кои са зоните на тялото, за които трябва да се погрижим
 3. Кои са иновативните технологии за стягане на кожата на тялото
 4. Какви са видимите резултати след терапии с холистичния подход на Ethics Body Sculpting

1. Защо се появява отпуснатата кожа

Отпуснатата кожа е един от най-упоритите за преодоляване проблеми, тъй като множество фактори играят роля за нейната поява. Сред тях са продължителното поддържане на наднормено тегло, придружено от рязка загуба на килограми, стареене, нездравословен начин на живот, липса на физическа активност, недостиг на хранителни вещества, бременност и раждане, както и продължителното излагане на слънце.

 • Рязка загуба на тегло

Убеждението, че най-бързият и ефикасен начин за стопяването на излишните килограми е чрез глад, лишения и безкрайно изтощителни кардио тренировки е мит. Тези начини за отслабване дават видими резултати, но изтощават тялото до краен предел и увреждат метаболизма. Тялото се насочва към най-достъпните източници на енергия, каквито са мускулните тъкани и започва да ги изгаря. Вътрешната опора на кожата се губи и тя увисва безформено надолу.

 • Напреднала възраст

С напредването на възрастта, кожата губи способността си да задържа хидратация и става нееластична, сухя и губи своето сияние. Епидермисът започва да произвежда по-малко хиалуронова киселина и липиди. Нивата на колаген и функционален еластин, които са от ключово значение за еластичността и силата на кожата, се понижават.

 • Нездравословен начин на живот

Тютюнопушенето и приемът на алкохол и кофеин увреждат кожата. Цигарите и вредните вещества, които съдържат, съкращават живота на кожните клетки и възпрепятстват производството на колаген. Кожата става суха, нееластична и по нея се появява нежелана пигментация. Алкохолът и кофеинът, от своя страна, също дехидратират и допълнително увреждат колагена в кожата. Всичко това ускорява процеса на стареене и води до увисването на кожата.

 • Липса на тренировъчен режим

Добре е изгарянето на мазнини и свалянето на излишните килограми да се случва с комбинация от балансирано хранене и подходящ тренировъчен режим. При процеса на отслабване, липсата на физическа активност под формата на силови упражнения, води до увисване на кожата. Развитието на мускулатурата е важно, защото помага на тялото да се оформи и кожата да остане изпъната.

 • Недостиг на хранителни вещества

При правилното оформяне на силуета и тренировките и хранителният режим са важни. Небалансираният начин на хранене може да доведе до недостиг на два важни за кожата вещества, а именно протеините колаген и еластин. Нашите специалисти ви препоръчват да следите нутриентите, които поемате чрез храната, да си правите кръвни изследвания веднъж на шест месеца и ако имате дефицит на важен за организма ви витамин, да се консултирате с лекар. Понякога приема на хранителни вещества трябва да бъде спомогната от хранителни добавки.

 • Бременност и раждане

Появата на отпусната кожа след бременността е напълно нормално. Периодът след раждане е белязан от множество промени, част от които имат ефект върху състоянието на кожата. Често, тялото само се възстановява и кожата се регенерира, но за да е напълно успешен процесът е необходим холистичен подход.

Появата на отпусната кожа след бременността - Ethics

2. Кои са зоните на тялото, за които трябва да се погрижим

Отпуснатата кожа е все по-често срещано предизвикателство, което може да се получи нявсякъде по тялото. В това число влизат:

 • Корем
 • Бедра
 • Горна част на ръцете
 • Горна част на ръцете
 • Брадичка
 • Челюст
 • Клепачи

Понякога нежеланите мазнини погрешно могат да бъдат сметнати за отпусната кожа. Ако тези мазнини бъдат изгорени, кожата ще изглежда стегната и здрава. Събрахме 5 съвета за премахването на мастните натрупвания в областта на корема, за да ви помогнем и в това предизвикателство.

Препоръчително е нежеланите мазнини да се третират с криолиполиза с CoolTech – процедура, която чрез контролирано изстудяване елиминира излишните мастни натрупвания. При отпуснатата кожа обаче, допълнителното стопяване на мазнини, няма да доведе до желаните резултати. Ако не можете да различите дали това е отпусната кожа или са подкожни мазнини, може да си направите бърз тест. Хванете част от участъка с пръсти и стиснете. Ако тъканта е по-дебела от 1 см, то тогава най-вероятно става въпрос за излишни мазнини. Ако не сте сигурни с кое предизвикателство се сблъсквате, заповядайте на безплатна консултация в Ethics Body Sculpting. Нашите специалисти с радост ще ви помогнат да го идентифицирате.

заповядайте на безплатна консултация - Ethics

3. Кои са иновативните технологии за стягане на кожата и тялото

От водещо значение за стягането на отпуснатата кожа са правилното балансирано хранене и редовната физическа активност. В тази статия нашите специалисти ти споделят бързи и лесни съвети за стягане на кожата. Сами по себе си, обаче, те не са достатъчни за постигането на бързи и ефективни резултати. Тяхната комбинация с неинвазивни естетични процедури ги прави така успешни. В ETHICS Body Sculpting използваме най-новите и безоперативни технологии в съвременната козметология, за да предоставим на клиентите си видими резултати. С помощта на световно признатите технологии – VelaShape III и X-WAVE, ние гарантираме решение срещу отпуснатата кожа. Двата апарата са напълно безопасни и одобрени от FDA.

Използваме най-новите и безоперативни технологии - Ethics

Оформяне и стягане на тялото с VelaShape III

VelaShape III е най-известната и търсена технология за неинвазивно стягане на отпуснатата кожа и за редукция на целулита. Технологията комбинира двуполюсна радиочестота, инфрачервена светлина и вакуум, за да повиши температурата на тъканите и колагеновите фибри и да увеличи кръвообращението. VelaShape III подобрява клетъчния метаболизъм и спомага образуването на нов колаген. Масажните ролки на апарата, освен, че носят приятно чувство на приятен, отпускаш и загряващ масаж, подобряват лимфния дренаж. Резултати се наблюдават след първата процедурата. Кожата е еластична, стегната, с редуциран целулит. Клиничните проучвания показват намаляване със средно от 1 до 3 см на третираната зона. Броят на нужните процедури за справяне с предизвикателството на всеки клиент е строго индивидуален.

Сесиите с VelaShape III са безопасни и напълно подходящи за всеки тип кожа. Процедурите нямат възстановителен период, което означава, че веднага след терапията може да се върнете към задълженията във вашето ежедневие. Възможно е при по-чувствителна кожа, тя леко да се зачерви и да остане така в продължение на няколко часа.

Сесиите с VelaShape III са безопасни - Ethics

Оформяне и стягане на тялото с X-WAVE

X-WAVE е иновативна технология за намаляване на целулита и за подобряване на състоянието на кожата. Апаратът работи чрез силата на насочените вибрации, като засилва микроциркулацията в третираните тъкани и стимулира отделянето на излишните токсини. X-WAVE е подходяща технология за стягане на кожата, редуциране на целулита, лечение на стрии, подобряване на циркулацията на кръвта и клетъчния метаболизъм. Тук също терапията е безоперативна и напълно безболезнена, без възстановителен период. Странични ефекти не се наблюдават. Клиентите ни не изпитват дискомфорт. В редки случаи е възможно да се появи леко и временно зачервяване на третираната зона, оток и сърбеж.

X-WAVE редуцира целулита - Ethics

4. Какви са видимите резултати след терапии с холистичния подход на Ethics Body Sculpting

Резултатите от холистичния подход на Ethics Body Sculpting говорят сами за себе си. След консултация с един от нашите клиенти, специалистите ни идентифицираха нейното предизвикателство и изготвиха индивидуален 6-седмичен план, съобразен с нейното ежедневие и цели. След единична процедура с CoolTech, планът продължи със серия от четири терапии, проведени с VelaShape III. Процедурите стимулираха образуването на нови колагенови фибри, което стегна и изравни кожата.

През шестте седмици на нейната трансформация дамата се подложи на двигателен и хранителен режим, за да поддържа калориен дефицит и да ускори своята положителна промяна. Тя изключи от диетата си всички вредни и тестени храни, сладки храни и газирани напитки – стъпка, която не само оформя фигурата, но и подобрява цялостното здраве. Резултатите бяха повече от задоволителни. За сравнително кратко време, Анастасия успя да свали 3 см от талията си и да стегне и тонизира отпуснатата кожа.

Резултатите от процедурите с VelaShape III и X-WAVE се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици. Комбинирани с правилния хранителен режим и редовна физическа активност, превръщат мисията трайно стегната визия в реалност.

Резултатите от процедурите с VelaShape III и X-WAVE - Ethics

Мисията стегната и тонизирана кожа е напълно възможна и вие вече знаете как. Време е да пристъпите към оформянето на вашите тяло и ум с ETHICS Body Sculpting. Запазете своята безплатна консултация още сега или се свържете с нас на +359 893 333 384.

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ Свали наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“

Leave a comment