Пълна промяна след раждане в рамките на няколко месеца с програмата на ETHICS Body Sculpting

Pylna_promyana_sled_rajdane_1126x540

Раждането е сред най-големите трансформации в живота на всяка жена. Да дариш живот е от онези метаморфози, при които промяната буквално започва отвътре-навън. Да бъдеш майка е емоционално, цветно и вълнуващо преживяване, изпълнено както с трепети и очаквания, така и с трудности и предизвикателства. За съжаление, по време на бременността и след раждане, настъпват промени с физиологията, които не са желани. Възможно е освен с допълнителни килограми, тялото да се сдобие целулитнежелани мазниниотпусната кожа и стрии.

Поп културата в днешно време нормализира идеята за мигновено възвръщане на фигурата в топ форма след раждане. Знаменитостите от екрана, които влизат в перфектна форма само броени дни след раждане, поставят нереални стандарти. С личен треньор, нутриолог, домашна прислужница, готвач и детегледачка, грижата за силуета става много по-лесна. Но ако не разполагате с този антураж, задачата за възстановяване на желаната фигура би била по-предизвикателна, отколкото за тях.

Ние сме от Ethics Body Sculpting сме вашия личен екип за справяне с възстановяването на фигурата след раждане. Добре познаваме предизвикателствата, пред които е изправена една жена след бременност и раждане. За да ви помогнем във възвръщането на желаната форма, предлагаме цялостно решение – програма за пълно възстановяване след раждане. В следващите редове ще ви разкажем по-подробно какво включва тя.

 1. Какво се случва с тялото ви по време на бременност и след раждане
 2. След какво време от раждането е препоръчително да започнете грижата
 3. Кои зони можете да третирате след раждане и след какъв период по-точно
 4. Какво включва вашата пълна промяна след раждане с ETHICS Body Sculpting

Програма за пълно възстановяване след раждане - Ethics

1. Какво се случва с тялото ви след раждане

Промените, които настъпват с физиологията на всяка жена по време на бременност и след раждане, оказват най-силен ефект върху кожата, талията, седалището и бедрата. В следващите редове ще споделим част от тях.

 • Целулит

Целулитът е едно от най-често срещаните предизвикателства по време на и след бременността. Той се появява вследствие на неравномерно натрупване на подкожна мастна тъкан и циркулаторни проблеми. Известен още като “портокалова кожа”, целулитът се обуславя с характерни неравности по хиподермата и в повечето случаи се локализира в зоната на седалището, ханша, бедрата и подбедриците.

Хормонът естроген е сред първите причини за образуването на целулит по време на бременността. Той кара организма да съхранява мазнините, които са от съществено значение по време на цялата бременност за защита на плода.

Друга причина може да е отслабването на съединителната тъкан, което се случва за улеснение на процеса на раждането. При този процес също се натрупват мастни депа в областта на корема, ханша и бедрата.

И не на последно място е ограничената физическа активност. Портокаловата кожа може да се появи вследствие на лошо кръвоснабдяване и влошен лимфен дренаж. За щастие, решение на това предизвикателство съществува. Нашият екип с радост отговаря на въпроса каква е печелившата комбинация за редуциране на целулита.

 • Нежелани мазнини

Нежеланите мазнини са сред най-често срещаните предизвикателства по време на бременността. Натрупването на подкожни мазнини е заложено природно и се дължи на повишените нива на  хормона естроген. Подкожните мазнини най-често се образуват в областта на корема. Те могат да се окажат доста упорити и трудни за изгаряне. За тяхното елиминиране и е нужна специална програма, включваща хранително-тренировъчен режим и естетични процедури с водещи апаратни технологии. Нашите специалист с радост ви дават 5 съвета за премахването на мастните натрупвания в областта на корема.

 • Стрии

Често наши клиентки споделят, че стриите са част от предизвикателствата, които идват с бременността и раждането. През третия триместър от бременността както майката, така и бебето, увеличават теглото си значително. До 90% от жените развиват стрии в областта на седалището, бедрата, гърдите и корема. При израстването на плода и увеличаването на корема, съединителната тъкан на кожата се нарушава и се образуват кожни пукнатини в епидермиса. Нарушеният синтез на еластин и колаген също допринася за образуването на стрии.

При първата им поява стриите имат розово-червеникав цвят, а след време избледняват и придобиват белезникав вид. Препоръчително е да бъдат третирани, когато са все още нови. Съществуват редица методи за целта. В статията Всичко за стриите: Причини за образуването им и начини за справянето с тях ви споделяме полезни съвети за справянето с това предизвикателства.

Полезни съвети за справянето със стриите - Ethics

 • Отпусната кожа

Както стриите, така и отпуснатата кожа е следствие на разширяването на кожата по време на бременността. За да побере нарастващия плод, кожата се разтяга. Освен в областта на корема, отпуснатата кожа се среща и в зоната на седалището, ханша и ръцете. Нашите специалисти с удоволствие ви споделят бързи и лесни съвети за стягане на кожата.

Полезни съвети за справянето с отпуснатата кожа - Ethics

2. След какво време от раждането е препоръчително да започнете грижата

Най-добрият начин да влезеш във форма след раждане е бавно. Грижата за фигурата може да започне веднага след раждането, но гладът, лишенията, строгите диети и изтощителните тренировки не са препоръчителни. Ако приемате малко калории, това може да доведе до спиране на кърмата, която е от жизненоважно значение за здравето и имунната система на твоето бебе. Дори и да не кърмите, ние ви съветваме да избягвате строгите диети. За пълното ви възстановяване след раждане е необходимо правилно и балансирано хранене и редовна физическа активност.

Освен за оформяне на фигурата, тренировките щe се погрижат за подобрената работа на сърцето ви, щe ycилят ĸopeмнaтa мycĸyлaтypa и мaтoчнaтa мycĸyлaтypa. Съветваме ви да се движите редовно, за да се преборите със следродилната депресия и да избегнете стреса натрупал се от безсънните нощи и постоянните грижи за бебето. За по-интензивни тренировки, изчакате няколко месеца и предварително се консултирайте с гинеколог за това какви упражнения са подходящи за вас и кога е точното време да ги започнете. Степента на допустимо натоварване може да варира в зависимост от това дали раждането се е случило по естествен начин или чрез Цезарово сечение.

След какво време от раждането е препоръчително да започнете грижата

 

3. Кои зони можеш да третирате след раждане и след какъв период по-точно

За всяко предизвикателство, с което може да се сблъскате след раждане, в Ethics Body Sculpting ви предлагаме решение. За по-бързи и ефективни резултати ви препоръчваме към балансираното хранене и редовната физическа активност, да добавите терапии с най-новите и безоперативни технологии в съвременната медицинска естетика. Важно е да отбележим, обаче, че не всички естетични процедури са подходящи веднага след раждане. В следващите редове ще споделим важна информация за всяка една от тях.

 • Естетични процедури за редуциране на целулит

За редуциране на целилата работим със световно признати технологии – VelaShape III и X-WAVE. X-WAVE редуцира целулита и подобрява цялостното състояние на кожата като използва силата на насочените вибрации. Микроциркулацията в третираните тъкани се ускорява и по този начин те се освобождават от излишните токсини. Терапията с X-WAVE редуцира подкожните сраствания, които предизвикват появата на портокалова кожа напълно безоперативно и безболезнено, без необходимост от възстановителен период. Клиентите не изпитват дискомфорт, а резултатите са видими след първата терапия. Тази терапия е приложима веднага след раждане, но се изисква предварителна консултация с гинеколог.

X-WAVE редуцира целулита - Ethics

 • Естетични процедури за намаляване на нежеланите мазнини

Нежеланите мазнини ги третираме с CoolTech – най-безопасната и ефективна технология за криолиполиза. Апаратът е сред най-ефективните технологии на пазара за провеждане на криолиполиза – неинвазивна процедура, която предизвиква контролирано изстудяване и апоптоза на нежеланите мастни клетки. До 30% от нежеланите мастни натрупвания могат да бъдат елиминирани с една процедура. Веднъж премахнати, те не се появяват повторно. Разбира се, този процент може да варира от редица фактори като тегло, хранителен режим, двигателна активност и др.

Резултатите от криолиполиза с CoolTech се наблюдават постепенно, в рамките на няколко седмици и зависят от начина на живот на пациента. При повечето случаи, резултатите са видими още след първите 15 дни, а финалните резултати – 2-3 месеца след процедурата. Процедурата допринася за намаляване на обработваната зона с 1.3 см до 5.3см ±. Около 3 процедури са нужни, за да бъдат елиминирани до 70% от мастните клетки завинаги. Терапията с CoolTech е безболезнена, безвредна и няма възстановителен период. Ние от Ethics Body Sculpting препоръчваме криолиполиза с CoolTech на жените, които са раждали преди повече от 1 година. Ако този период е по-малък от 1 година, препоръчваме предварителна консултация с гинеколог.

Kриолиполиза с CoolTech - Ethics

 • Естетични процедури за стягане на кожата

VelaShape III е сред най-добрите решения за стягане на отпуснатата кожа след раждане. Това е най-известната технология, която неинвазивно стяга кожата и редуцира целулита. Апаратът използва двуполюсна радиочестота, която затопля в дълбочина до 15 мм, инфрачервена светлина, нагряваща тъканта до 3 мм и вакуум, който доставя енергия до дълбоките слоеве на кожата. В резултат от процедурата, кръвообращението се увеличава, клетъчния метаболизъм се подобрява и образуването на нов колаген се засилва. Още след първата процедурата има ефект – кожата изглежда видимо по-гладка, еластична, стегната, с редуциран целулит.

Терапиите с VelaShape III са безопасни и са подходяща за всеки тип кожа. Клиентите ни споделят, че усещат леко затопляне по време на сесията, което оприличават с приятен, отпускащ и загряващ масаж. Процедурата няма възстановителен период и може да се извърши непосредствено след раждане. Нашите специалисти препоръчват предварителна консултация с гинеколог, ако този период е по-малък от 1 година.

Процедурата с VelaShape III е безопасна - Ethics

 • Естетични процедури за заличаване на стрии

Стриите ги редуцираме с помощта на Stria Ex – единствената иновативна технология в България, която редуцира стриите безболезнено до 80%. С помощта на специален апликатор, който чрез вакуум засмуква и изтегля кожата, засилваме кръвообращението в третираната зона, насищаме кожата с кислород и освобождаваме тъканите от излишните вещества. Процедурата задейства естествените процеси по възстановяване в организма и тялото започва само да се регенерира, а кожата става по-здрава и еластична.

Процедурите за елиминиране на стрии могат да варират от 1 до 5 за максимален ефект. Ако стриите са с розово-червеникав цвят, е възможно да са необходими по-малко терапии. След терапия със Stria EX, нашите клиенти получават 2 кремчета, с които да продължават своето третиране на зоните в домашни условия.

4. Какво включва вашата пълна промяна след раждане с ETHICS Body Sculpting

Програмата на Ethics Body Sculpting за пълно възстановяване след раждане се уповава на холистичния подход за възвръщане на желаната фигура. Този подход включва хранителен режим, изготвен от диетолог, тренировъчен режим и терапии с иновативни неинвазивни технологии. Той е изготвен специално за вас и отговаря на вашите индивидуални нужди и изисквания. Не възпрепятства по никакъв начин вашите ежедневни задачи и цели постигането на дълготрайни и ефективни резултати.

Грижата за себе си е от ключово значение за личното ви здраве и щастие, както и за това на хората около вас. Ако вие самата не сте удовлетворена, щастлива и в хармония със себе си, то и обкръжението ви ще рефлектира този дисбаланс. Затова първо се погрижете за себе си, а след това за всичко останало. Не от суета, а от любов към себе си и към растящото ви бебе.

Грижата за себе си е от ключово значение за личното ви здраве и щастие

Пълната промяна след раждане е напълно възможна и вие вече знаете как да я постигнете. Време е да пристъпите към оформянето на вашето тяло и ум с ETHICS Body Sculpting. Запазете още сега своята  безплатна консултация или ни се обадете на +359 893 333 384. Очакваме ви!

ЗАПАЗИ ЧАС ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

Свали наръчника за „Трите най-важни фактора за изящна фигура“

Comments (1)

Im very happy to find this web site. I wanted to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely liked every bit of it and i also have you book-marked to see new things in your website.

Leave a comment